Torneig WTA

Vicky Jiménez passa ronda a Madrid

Ha derrotat a la xinesa Lin Zhu, número 57 del món, per 4-6 i 3-6

icky Jiménez celebra el triomf amb la seva família, RTVE

Vicky Jiménez celebra el triomf amb la seva famíliaRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez s'ha classificat per a la segona ronda del Mutua Madrid Open, torneig WTA 1.000, després d'estrenar-se a la porta gran a la capital espanyola derrotant a la xinesa Lin Zhu, actual número 57 del món (la tennista del Principat és la 335a), per 4-6 i 3-6.

Jiménez ha arrencat bé el primer set, mostrant un gran nivell de tennis, i ha començat a encarrilar el triomf després d'un trencament de servei a la xinesa per situar l'1-3 al marcador. La tennista del Principat ha sabut mantenir la seva distància, i ha acabat sentenciant la primera mànega després d'un nou trencament. A la segona el partit se li ha posat costa amunt d'inici, ja que Zhu s'ha situat 3-1, però la tennista del Principat ha tret la seva millor versió guanyant cinc jocs seguits amb dos trencaments de servei inclosos, i ha tancat el partit amb el 3-6 aprofitant la tercera pilota de partit que ha tingut. Aquesta és la victòria de Jiménez contra una rival amb rànquing més alt.

La tennista ja coneix també la seva rival a segona ronda, que serà la italiana Jasmine Paolini, número 13 del món i 12a cap de sèrie del torneig madrileny.

tracking