Home > Uncategorized > Campiona del món

Campiona del món

soldeu
Ni esquio ni he esquiat mai. Però estic content. Satisfet. Orgullós, diria, fins i tot. Ho estic pel treball que han fet desenes, centenars de persones els darrers mesos. O més i tot. L’empenta que han mostrat totes aquelles persones que un bon dia van creure que Andorra podia ser organitzadora d’una prova de la Copa del Món d’esquí alpí. L’excel·lent tasca que han dut a terme aquest cap de setmana. Malgrat les adversitats. Tot i el maleït vent que ens va manllevar la jornada extra amb què els havia premiat la FIS. Ni esquio ni he esquiat mai. Però he gaudit d’allò més veient baixar a tot drap per la pista Avet les millors esquiadores del món. Des dels moviments més tècnics en l’eslàlom de la vencedora final Marlies Schild o la força imponent en la primera mànega de Tanja Poutiainen a l’espectacular duel entre Tessa Worley i Tina Maze en la segona mànega d’un gegant que va posar a prova les corredores en un revolt de dreta a esquerra en un canvi de rasant just a l’altura del mur. Si ja feia temps, anys, que dic que em vull llançar a aprendre a esquiar, ara encara en tinc més ganes. Però , sobretot, estic encara més segur de la capacitat del país. Andorra ha estat la primera campiona del món, aquests dies.

Categories: Uncategorized Tags:
 1. elisa
  13/02/2012 a les 09:17 | #1

  un escrit típic del solanelles , escriure per no dir res, donar-se incens i importància. poc o res ens importa si es calça els esquisos no …. per quant un periodisme de qualitat, vertader i professional. No hauria estat millor fer una valoració de d’altres aspectes desconeguts….
  Andorra ha estati és un pais d’oportunitats, també pels mediocres

 2. Albert
  14/02/2012 a les 21:36 | #2

  Si, ja feia mases dia que estava callat. Tot ho enfoca des de la seva veritat. Ridícul

 3. Maica
  16/02/2012 a les 10:27 | #3

  Quina mala llet que corre per Andorra, jo que pensava que aquests escrits aixecava l’ego Andorrà.

 4. pili
  16/02/2012 a les 13:49 | #4

  es como la meva opinió.. MUY ESCUET@

 5. candid
  17/02/2012 a les 08:40 | #5

  Si. Una bona parida d’article

 6. Josep Marticella
  18/02/2012 a les 19:46 | #6

  Comparteixo i m’adereixo a les teves paraules. No tinc cap dubte que aquest és el camí a seguir i podem estar orgullosos del resultat obtingut i de les repercusions d’aquesta Copa del Món, però no n’hi ha prou…
  Cal seguir esforçant-se per tal de ser un referent i no només en l’ambit de l’esquí alpí però abans ens hauriem de desprendre del lastre de la critica fàcil i anònima.

 1. No hi han trackbacks.