En forma

Pilates

Els exercicis de Pilates que us presentem aquesta setmana des de Duplex Sport Club es poden realitzar tant a casa com en un gimnàs.

PilatesDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pilates ens ajuda a millorar la nostra consciència corporal i a adquirir força, flexibilitat i resistència. És un tipus de treball apte per a tothom, que treballa l’alineació corporal i ajuda a restablir les curvatures naturals de la columna vertebral, alleujant tensions musculars. Us proposem tres exercicis diferents.

1.EQUILIBRI EN FORMA DE V: és el resultat de la sèrie TEASER, que comença inspirant estirats a terra, en expirar pugem vèrtebra a vèrtebra el tronc i elevem les cames formant una V, inspirem allargant braços i esquena i expirem baixant de nou a terra.

2.EQUILIBRI EN FORMA DE V AMB CAMES FLEXIONADES: el mateix exercici que l’anterior amb la variant de flexionar les cames.

3.TISORES: comencem amb la part superior del tronc flexionada, en imprint, les dues cames estirades cap al sostre, agafem una cama amb les dues mans i la portem cap al pit al mateix temps que baixem l’altra, i anem alternant les cames.

Pilates

Pilates

tracking