Pep Munné s’incorpora a la pel·lícula ‘73 minuts’

La productora de Josep Pozo incorpora l’actor català i Alain Hernández per a ‘73 minuts’, el film que comença a rodar a Anyós

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Munné completa el tàndem mediàtic d’aquesta producció on el protagonista està encarnat per Alain Hernández, actor que acaba de pujar en el rànquing mediàtic amb la recent participació a Palmeras en la nieve i Ocho apellidos catalanes. Hernández i Elisabet Terri, que dóna vida a Zoe, la dona segrestada, van iniciar ahir els assajos en paratges d’Anyós. El Principat serà escenari d’una història que justament explica la peripècia de segrestador i segrestada intentant fugir per la frontera del riu Runer. Munné, que interpretarà el pare del delinqüent, s’afegirà al rodatge a final de mes. “Buscàvem actors que encaixessin amb el perfil d’aquest tercer personatge de la trama i volíem algú amb força presència, i també que ens ajudés quant a màrqueting”, va explicar Pozo, que és també guionista i director de l’obra. El projecte compta també amb Andreu Rebés com a director de fotografia. Un professional de la Seu que ha treballat en films com Truman o Una pistola en cada mano, ambdues de Cesc Gay, entre una llarga llista de produccions per al cinema i la televisió. La música original serà d’Òscar Araujo, compositor establert a Andorra i que a banda d’una extensa i guardonada trajectòria en el món dels videojocs té a les mans un Goya per la participació en el curt d’animació Alike.

I un parell de joves andorransL’equip de rodatge, integrat per una vintena de persones, inclou un parell de joveníssims actors andorrans: José García i Valentina Castro. A banda, empreses andorranes de l’audiovisual, com ara Nord Films Raceface i Esdevenia, s’han sumat al projecte. 73 minuts és una producció de baix pressupost que Pozo emprèn mentre intenta treure endavant Danger, l’anunciat rodatge a les instal·lacions de l’antiga Sud Radio i de la qual ja es va fer un teaser per ensenyar a possibles empreses interessades a participar en el finançament. 73 minuts respon també, va dir Pozo, a “l’espina clavada” que li va deixar Nick, l’anterior producció que va rodar al país: no haver pogut explotar els paisatges del Principat. És la quarta producció sota el segell d’Imminent, després de Viatge a Surtsey i Voyeur. Pel que fa a Nick, estrenada el 2014 al país, recalca que “la seva carrera comercial només ha començat”.

tracking