El Museu Thyssen obrirà les portes el febrer del 2017

La baronessa ha participat al XI Congrés Iberoamericà de Periodisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La baronessaha destacat les possibilitats que ofereix l'art per facilitar la comunicació entre països, que encara que estiguin separats per motius ideològics “poden trobar un camí comú cap a l'entesa mitjançant el llenguatge universal de l'art”. I ha recordat unes paraules del seu marit durant la inauguració d'una exposició a Moscou: “Res com un intercanvi d'obres d'art per contribuir en tots els terrenys al nostre objectiu comú que és assegurar la pau”.

Durant la seva intervenció al congrés, ha matisat que el seu objectiu com a col·leccionista ha estat sempre connectar el món i facilitar l'ajuda al major nombre de persones possible perquè “les obres mestres dels artistes no estan fetes per a uns sols ulls sinó per compartir”.

A més, també ha recordat que les exposicions internacionals i el projecte 'Educa Thyssen' pretenen acostar l'art a nens, joves i grans, i subratlla que avui dia no existeixen fronteres culturals. També ha tingut unes paraules de reconeixement per al congrés en considerar-lo una part activa de la difusió de la cultura en el món.

tracking