Neix el concurs 'ANDplificador' per promocionar els joves músics del país

La convocatòria per participar en el certamen s'ha obert avui

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La convocatòria per participar en el certamen s'ha obert avui i s'allargarà fins al proper 29 d'abril.

L''ANDplificador' té com a objectiu esdevenir un espai de promoció per als joves músics del país, oferint-los una plataforma de difusió per donar-los visibilitat. Aquesta plataforma es tradueix en una actuació, per als que guanyin el concurs, a la 12a Festa de la Joventut del Comú d'Andorra la Vella, que se celebrarà el proper divendres 3 de juny.

El concurs neix com a alternativa als DijousdeRock, que es reconverteix en aquest nou format, ha informat la corporació. Els interessats, músics solistes o grups, han de poder oferir un repertori d'almenys 45 minuts de rock, pop, hip-hop, electrònica, funk, fusió, etc. Ho han de presentar al concurs en una maqueta en format àudio o vídeo, les dades de contacte, juntament amb fotografies del grup, a La Central, el servei de Joventut del Comú d'Andorra la Vella ubicat al Parc Central.

Cultura valorarà, per seleccionar els guanyadors, a banda de la qualitat musical, la joventut dels seus membres i el fet que siguin novells. Es tindrà en compte, a més a més, la presència de components de la parròquia de la capital. La selecció es realitzarà a través d'una comissió de selecció integrada per representants de l'Àrea de Cultura, el servei de Joventut i un representant de l'Associació de Músics d'Andorra (ASMA).

tracking