"Un caràcter fort i lluitador"

Presentació multitudinària del llibre d'Albert Roig sobre Josep Maria Mas Pons

48273.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

És el protagonista del nou llibre d'Albert Roig, que ha estat presentat avui al vestíbul del Consell General. La sala ha quedat plena a vessar, amb assistents que han estat dempeus, per conèixer els detalls de Josep Maria Mas Pons, Pere de l'Oros. Vida política 1960-1991 (Edicions del Diari d'Andorra).

Justament, el síndic general, Vicenç Mateu, ha subratllat que moltes de les transformacions profundes del país durant el segle XX no haguessin estat possibles sense Mas Pons. L'exsubsíndic general, Francesc Cerqueda, ha afegit que van ser anys complicats i n'ha recordat algun dels fets, a més de destacar el "caràcter fort i lluitador" del protagonista del llibre.

Per la seva banda, el president d'Edicions del Diari d'Andorra, Marc Vila, ha agraït a la família la iniciativa de fer pública la part política de la vida de Josep Maria Mas Ponts, també conegut com Pere de l'Oros.

Finalment, l'autor, Albert Roig, ha rememorat com es va gestar el projecte de recopilar les vivències polítiques del personatge.

tracking