Novetats

El cuiner Carles Flinch i la dietista Marta Pons se sumen al Sant Jordi amb 'Fogons de salut'

Fogons de salut
Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cuiner Carles Flinch i la dietista Marta Pons concorren a aquest Sant Jordi amb una de les novetats més suculentes, literalment parlant: Fogons de salut, un llibre de receptes que lliga el menjar saludable amb els productes del territori i, així, presenta quaranta receptes pirinenques, elaborades amb productes de proximitat i arrelades en la tradició culinària del país.

El volum recupera receptes casolanes que Flinch s’ha encarregat d’actualitzar, amb els consells de Pons per garantir que també des del punt de vista de la nutrició siguin òptimes.

Al llarg de les pàgines, profusament il·lustrades amb fotografies d’alta qualitat, Flinch explica amb el seu llenguatge característic com elaborar els plats, que van de les terrines de verdures a la típica coca de recapte, i la preparació saludable i saborosa de peix i carn. Els consells estan adobats amb els apunts nutricionals que aporta la dietista.

El llibre es distribuirà a través de la llibreria La Puça.

El cuiner Carles Flinch i la dietista Marta Pons se sumen al Sant Jordi amb 'Fogons de salut'

tracking