Art
Les obres del Thyssen es podran 'beure', amb la nova proposta sensorial
El museu ha creat cinc infusions inspirades en cinc obres de Bierstadt, Urgell i Inglada, Barthold Jongkind, Canaletto i Gaugin
El Museu Carmen Thyssen Andorra permetrà als visitants, a partir del proper 1 de juliol, 'beure's' algunes de les obres d'art de l'exposició temporal 'Allées et Venues'. A partir de la col·laboració amb l'Infús, una empresa de la Seu d'Urgell dedicada al te, s'han creat cinc infusions inspirant-se en cinc quadres significatius d'Albert Bierstadt, Modest Urgell i Inglada, Johan Barthold Jongkind, Canaletto i Paul Gaugin. S'aconsegueix, així, que més enllà de la vista "la resta de sentits puguin entrar al museu", ha explicat el director artístic i comissari del Thyssen, Guillermo Cervera. Durant l'activitat, anomenada 'Art & Sentits' i que s'emmarca en la nova proposta 'GastroArt al Thyssen', els visitants contemplaran el quadre des de la perspectiva de les olors i, en acabar, podran tastar les cinc infusions inspirades en aquests quadres.