Balanç

'#Som Biodiversitat' ha rebut un total de 2.878 visitants

Un total de 2.878 espectadors van passar per l’exposició #Som Biodiversitat, que durant els últims quatre mesos ha acollit la sala de mostres temporals del Museu del Tabac, a Sant Julià.

'#Som Biodiversitat' ha rebut un total de 2.878 visitants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 2.878 espectadors van passar per l’exposició #Som Biodiversitat, que durant els últims quatre mesos ha acollit la sala de mostres temporals del Museu del Tabac, a Sant Julià. L’exposició ha estat organitzada conjuntament amb el ministeri de Medi Ambient i comissariada per Natàlia Rovira. La finalitat era mostrar la biodiversitat a Andor­ra i al món, els aspectes sobre el seu ús i valor, l’abús i la crisi actual de la biodiversitat i les seves conseqüències, així com la seva protecció.

Es va inaugurar el 16 d’octubre del 2018 i va tancar el 20 de gener passat. Del total d’espectadors que la van visitar, un 32 per cent han estat particulars i famílies, un 42 per cent grups i un 26 per cent escolars: en total, 1.238 alumnes dels tres sistemes educatius. El percentatge d’escolars de cada sistema educatiu ha estat molt similar amb una mitjana de 15 visites guiades per sistema.

tracking