teatre

Encamp torna a la comèdia per celebrar el dia de la dona amb 'Separades... I què?'

Encamp torna a la comèdia per celebrar el dia de la dona amb 'Separades... I què?'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Encamp celebrarà el Dia internacional de la dona treballadora amb la representació de la comèdia Separades... I què?, una producció de Marià Font interpretada per les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà. El 8 de març a les 21.30 hores a l’escenari del Complex Esportiu i Sociocultural, i mantenint la línia dels últims anys per commemorar aquesta jornada.

L’argument gira al voltant de la Ruth, una dona de mitjana edat a qui el marit ha deixat per la seva secretària de 20 anys, s'ha quedat sense feina i està pendent de desnonament. Afortunadament pot comptar amb el suport de la Mercè, l'altra protagonista, que és la seva millor amiga. La Mercè és més jove que la Ruth. Tronera i esbojarrada, i es marca com a objectiu fer que la seva amiga faci el pas, no tan sols de canviar de casa, sinó també il·lusionar-la amb un canvi de vida.

La Ruth i la Mercè resolen els seus conflictes, ens mostren un ventall de situacions còmiques i de solucions divertides. Ens parlaran dels homes, de cirurgia plàstica, de dietes, de sexe, de la menopausa... En definitiva, de tot allò que les amoïna però sempre passant-ho pel filtre de l'humor.

tracking