música

El Cambra Romànica de Canillo rep avui la visita del reconegut Cosmos Quartet

El Cambra Romànica de Canillo rep avui la visita del reconegut Cosmos Quartet

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Schubert, Ligeti i Beethoven signen les obres que avui es podran sentir a l’església de Sant Cerni de Canillo, a partir de les cinc de la tarda, en el cicle Cambra Romànica, que arriba enguany a la quarta edició. És la jornada dels, per així dir-ho, caps de cartell, el Cosmos Quartet, formació que integren quatre instrumentistes amb trajectòries internacionals.

El Cosmos Quartet va néixer el 2014 de l’amistat i complicitat dels quatre músics amb l’objectiu de descobrir i profunditzar en l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. Cada un dels membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit solista, de música de cambra i orquestral, treballant amb professors i escoles a París, Ginebra, Colònia, Stuttgart, Basilea i Berlín. El quartet ha rebut classes i consells de professors com Rainer Schmidt, Hatto Beyerle, Johannes Meissl, Alfred Brendel, Miguel da Silva, Jonathan Brown, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski i Patrick Judt. Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement i ha obtingut el 1r premi al concurs Irene Steels-Wilsing Foundation Competition 2018, de Heidelberg, així com el primer premi al 13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra l’any 2018 a Terrassa i el tercer premi al concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2015, celebrat a Copenhague.

Ofereixen concerts per tot Europa, a sales com la Wigmore Hall de Londres, l’Auditori Miguel Delibes de Valladolid, la Fundación Juan March de Madrid, la sala ORF Kulturhaus de Viena o l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música de Barcelona.

Toquen amb quatre instruments del lutier barceloní David Bagué.

tracking