Cinema

Els museus i espais culturals del país seran protagonistes de la producció de la pel·lícula 'Fred'

Els museus i espais culturals del país seran protagonistes de la producció de la pel·lícula 'Fred'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els museus del Principat seran els escenaris de la pel·lícula Fred, de Santi Trullenque amb guió d’Agustí Franch, que explica les peripècies d’un matrimoni d’andorrans joves que acullen refugiats a casa seva durant la Segona Guerra Mundial.

Després que el ministeri de Cultura i Esports atorgués una subvenció de 100.000 euros per a la seva producció, ha decidit, com a mostra de la seva aposta cap a la indústria cultural, segons van explicar en un comunicat, alterar o fins i tot tancar temporalment alguns dels espais i museus per poder dur a terme la correcta gravació del film. El rodatge està previst que s’iniciï el pròxim dilluns, 9 de març, i que finalitzi el mes d’abril.

La Casa Rull serà l’edifici amb més afectació i per aquest motiu romandrà tancat al públic des d’aquesta setmana i no es robriran les portes fins al 8 d’abril que ve, segons el calendari previst del film. La Casa d’Areny- Plandolit també patirà diverses afectacions i estarà tancada un parell de dies a finals de març, malgrat que les dates encara estan pendents de programar. També, tot i que només es veuran alterats els horaris d’obertura al públic, seran les esglésies de Sant Martí de la Cortinada i Sant Miquel d’Engolasters.

tracking