Horòscop del dia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries

Avui vas a estar molt hàbil i amb la ment oberta i francament ràpida, el que pot enlluernar molt a una persona que t'interessa. Desplegaràs tot el teu potencial i et sentiràs amb força i molt poder. El teu atractiu creix i et sents amb ganes de qualsevol cosa.

Taure

Hauràs afrontar alguna cosa relacionada amb els negocis o documents mercantils alguna cosa embolicat o amb una persona de la qual no et fies molt. El que decideixis en l'últim moment va a ser oportú i amb bon encert. Però has d'estar amb els ulls ben oberts.

Bessons

Avui camines amb el cap en una altra banda, amb algunes distraccions i deixant-te portar, fins i tot pel que diguin o pensin els altres. No és la millor opció, així que procura tornar a centrar-te. Dormir més et convé perquè la teva ment estigui clara i buidada.

Cranc

Un temps millor i més càlid t'afavorirà i et donarà ganes de més activitat física, que pots fer en qualsevol part sense descuidar res. Només és qüestió d'imaginació i de proposar-s'ho seriosament si les teves possibilitats són escasses o limitades.

Lleó

És possible que no tinguis tant de temps com en dies passats i que ara toqui posar-se les piles en alguna cosa relacionada amb els estudis. Per moltes ganes que tinguis de distraccions, et convé seure i treballar seriosament fins i tot si no veus clara la recompensa.

Verge

Avui no serà gens convenient enfrontar-se a una persona que té poder d'alguna classe, ja sigui en un grup social oa la feina. És millor que no diguis tot el que estàs pensant, actua amb certa picardia i reserva't la teva opinió, al menys per ara.

Balança

Si tens a prop nens petits, avui us arrencaran un somriure amb les seves ocurrències i fins i tot els perdonaràs alguna que altra ficada de pota o alguna cosa que hagin fet malament. Serà el millor d'aquesta jornada i has d'aprofitar cada minut que passis amb ells.

Escorpí

Lluna plena en el teu signe avui, el que et va a produir una sensació una mica contradictòria, ja que pots passar de l'eufòria a l'desànim en qüestió de minuts. Aquest puja i baixa emocional va anar millorant al llarg del dia i la nit et sentiràs millor.

Sagitari

El teu intuïció estarà avui molt exaltada i serà fonamental perquè passis una prova, però has de confiar en tu i en el que pots fer perquè sortiràs endavant amb molt bon resultat. Deixa't guiar per aquesta manera de veure les coses tan teva.

Capricorn

Has allunyar una mica de soroll de les xarxes socials perquè no et van a aportar res massa bo avui i et faran perdre un temps que necessites per centrar-te en els teus objectius professionals. Massa paraules buides i comentaris poc afortunats.

Aquari

Potser tinguis una mica de mandra avui i et deixis portar per les ganes de no acabar de fer alguna cosa que havies començat perquè de cop i volta ja no t'interessa. No és una actitud convenient, tingueu en compte. Com més perseveris en el que tens entre mans, millor et sentiràs després.

Peixos

Algú et porta notícies d'un amic que no et resulten molt agradables, així que pensaràs en com poder ajudar-lo en la circumstància en la qual està i la veritat és que ho vas a saber fer i li trobaràs una mà. Fes-ho de manera que no senti cap aclaparament.

tracking