Prediccions del zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha dies en què les nostres emocions sobre la vida diària són tan forts que sentim com que retornem a la nostra infància. I tu no ets certament no tens aversió aquests sentiments. No obstant això avui et sentiràs com un nen espantat dels llamps i trons. Només cal que la teva parella rebutgi un sol gest teu d'afecte avui perquè et converteixis en una nena espantada i dependent.

Taure És molt possible que sentis dubtes pel que fa a comprometre't amb alguna cosa. Li has extrema desconfiança a les persones que tenen idees i opinions molt fixes. No obstant això, hi ha moments en la vida en què és important saber com prendre una decisió; saber com separar el bé de l'malament. Però per això, primer que tot has de respondre a les preguntes fonamentals que tens sobre la teva persona.

Bessons Ets notable per la teva gran habilitat per a la comunicació. Ets una persona agradable i fresca. Avui la fase en què es troben els planetes podria accentuar altres aspectes de la teva personalitat; aquells que han estat sota una transformació durant les últimes setmanes. Potser sentis una mica de tensió. No sempre has de ser la persona tan agradable que tots diuen que ets.

Cranc L'atmosfera pesada d'avui et farà sentir una mica de cansament. Potser hagis escoltar a una amiga parlar sobre els seus problemes, i ella esperarà que la ajudis a trobar la solució miraculosa. Però què tanta disposició tens per als altres avui? No et sorprenguis si les petites coses et alteren els nervis i et s'enfaden.

Lleó No et sorprenguis si la teva ment va una mica pensativa avui. Les influències astrals en joc et faran pensar en com fas servir el poder que tens sobre les persones. Si fossis una psicoanalista, et preguntaries amb quina finalitat utilitzes el poder que tens sobre els teus pacients? Si no ho ets, intenta determinar com fas servir el teu poder en la teva pròpia professió. V

erge Et sentiràs molt emocional en la comunicació amb els altres. Estàs arribant a un punt baix en el teu cicle mensual, i podries temptar a posar remei a aquest moment difícil amb grans quantitats de menjar o alcohol. Recorda que està bé tenir dies dolents. Aprèn a estimar totes les teves emocions. No té sentit intentar ocultar el que sents. L'aspecte en joc d'avui indica que tens tendència a autoengañarte d'aquesta manera. Sigues conscient d'aquesta tendència, i no caiguis en aquest parany..

Balança Una comunicació poc clara entre tu i les persones amb les que interactues diàriament està començant a instal·lar-se. Potser estiguis parlant a mitges perquè no vols que la veritat total sigui exposada. No parlis només de les coses bones, les coses alegres i les coses divertides quan hi ha tant més que ha de ser discutit. Els planetes que et regeixen indiquen que tens molt camí per caminar fins que les coses arribin a un equilibri saludable en la teva vida.

Escorpí Ets una mica irrealista quan es tracta de la teva carrera. Tens les teves energies posades en una meta que no és necessàriament molt assolible. Vés amb compte de tancar portes en el camí. No prenguis un camí que sigui tan estret que no tingui cabuda per a un error. Necessites un pla de suport. El teu cor estarà a flor de pell sobre aquests temes.

Sagitari Un petit esdeveniment despertarà alguna cosa dins teu que et farà prendre la teva espiritualitat molt més seriosament. Veuràs que com més desenvolupis aquesta part teva, més descobriràs secrets profunds del teu interior que han estat ocults per molt temps. Potser hagi records que has bloquejat perquè et resultaven incòmodes o confusos. Ara tens les armes per comprendre'ls i resoldre'ls correctament.

Capricorn Sents temptació a córrer algun tipus de risc, ja sigui a nivell emocional com físic. Tot i que el teu cor et urgeix a arriscar, aquest no és el millor moment per a això. Hi ha un cert engany en la situació. Pots pensar que tens tot al teu favor quan, en realitat, no és així. Com més seriós sigui el risc, més detingudament has examinar la situació. No segueixis enganyant-te amb que les coses estan bé, quan no ho són.

Aquari La posició dels planetes avui et faràs moltes preguntes existencials. Des de fa un temps, t'has estat preguntant cap a on vas a la vida, on està anant el món, i què estem tots fent aquí a la Terra. Avui tindràs l'oportunitat de discutir aquestes preguntes amb amics.

Peixos Avui no és un dia que podríem anomenar "lliure de cures". Amb l'alineació planetària en joc, et cuestionarás teus valors i creences. En què creus? T'has preparat per iniciar la teva carrera social? Si recentment has sentit la necessitat de comprometre't amb alguna causa, ja sigui religiosa o política, hauries preguntar-te si tens disposició a lliurar de tu, i quant.

tracking