Prediccions del zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Podries sentir-te una mica frenètic / a i dispers / a, però no et preocupis, no ets el / la únic / a! En general, el dia serà una mica intens. La gent estarà amb els nervis a la vora. Maneja't amb cura la comunicació amb els altres, ja que serà fàcil entrar a discutir per temes menors. No val la pena posar-se molest ara, així que no et prenguis les coses molt seriosament.

Taure Si has de treballar avui, vés amb compte amb els detalls que pots ignorar no intencionalment. El teu cap o company de treball t'indicaran el teu error ja que la gent estarà amb humor de trobar culpes. L'aspecte en joc exagerarà la necessitat de la gent de controlar doblement les coses. Només pren-lo amb humor i distància. Després de tot, ets humà! No val la pena enfadar-se per errors menors.

Bessons Avui sentiràs una mica de hiperacción com a resultat d'energies forts en l'astre, de manera que millor oblida't de el cafè. Prova millor aigua mineral o te de camamilla. Podria resultar beneficiós cremar una mica d'energia extra en un entrenament o una vigorosa caminada. Altrament, sentiràs contrarietat amb petites coses, i no voldràs perdre temps preocupant-te per coses que no pots controlar.

Cranc Amb la influència planetària actual, podries contagiar la tensió de les altres persones si no vas amb compte. El millor serà evitar discussions controversiales si pots. Podria haver baralles menors al teu voltant, majorment sense motius. No permetis que et s'involucrin en aquestes discussions sense sentit. Sentiràs més tranquil si només mires des de fora. Concentra't en mimar-te i relaxar-te.

Lleó Prefereixes evitar les zones de guerres, especialment quan la gent al teu voltant discuteixen per temes menors. Avui hi haurà diverses batalles, ja que els egos de les persones els porten a extrems. Amb l'alineació astral de moment, és millor ser un observador i no participar-hi. No hi ha necessitat d'enutjar o preocupar sobre el mal humor regnant. La gent només està reaccionant davant la poderosa energia del dia.

Verge Tens moltes amistats de tots dos sexes, el que és part de la teva carisma. Però avui descobriràs que la influència astral et farà reconsiderar aquestes amistats. Hi ha algú que ha estat el teu amic / a però que últimament ha tingut atracció cap a tu. Si sents la mateixa atracció. Avui és un dia meravellós per intentar un acostament. No temes dir-li quant gaudeixes d'estar al seu costat i l'atracció que sents.

Balança Hi ha canvis en l'horitzó. L'energia celestial posarà èmfasi en nous romanços. Si ja estàs en una relació sentimental, és un bon dia per pensar en reinventar la teva relació. Potser hagin de planificar realitzar unes noves vacances junts. Si vols conèixer algú nou, concentra't en persones que t'interessin. Aviat et sentiràs animat per fer aquestes trucades i divertir-te una mica..

Escorpí El teu tendència a l'criticisme serà augmentada avui amb l'energia astral en joc. Així que vés amb compte de no sobre-emfatitzar el negatiu en el teu interacció amb els altres. Aquest podria ser un d'aquells dies en què les imperfeccions de les persones et resulten tremendament òbvies. Intenta dirigir aquest meravellós talent de discerniment en una direcció més positiva. Abans de trobar-li defecte a tot, troba una manera més constructiva d'expressar-te.

Sagitari El teu dinamisme i determinació estaran elevats, així que t'espera una alta velocitat en qualsevol àrea de la teva vida que necessiti una empenta. Amb l'aspecte en joc, realitzaràs les tasques a la velocitat de la llum. A casa, et resultarà fàcil acabar aquest treball de fusteria o projecte de neteja que has estat postergant per algun temps. A la fi de el dia, et envairà un sentiment de satisfacció.

Capricorn L'aire d'avui et brinda bones coses i et porta bones notícies. Podries obtenir una oferta d'un empresari potencial a qui vas contactar mesos enrere. Potser el teu currículum es va perdre en els seus arxius, però ara s'ocuparan de tu. O potser rebis notícies gratificants de la teva actual cap. Podries descobrir que reuneixes les condicions per rebre un augment de sou o una promoció. T'ho mereixes!.

Aquari Amb un canvi en l'alineació planetària, avui podries sentir la necessitat sobtada de resoldre coses de el passat. Si necessites fer les paus amb algú, avui és un bon dia per a això. O si necessites resoldre un tema financer, aquest és el moment d'ocupar-. Desitjaràs començar des de zero i avançar amb energia nova. No permetis que res d'el passat et retingui.

Peixos En aquest moment podries entrar a alguns grups socials interessants. L'alineació astral podria estar realçant les connexions socials en la teva vida. Podrien demanar-te que participis d'una festa amb amics. O un client amistós podria convidar a esmorzar. Accepta aquestes invitacions. Avui et sentiràs bé si t'envoltes de persones interessants. No permetis que aquesta part tímida de tu no et deixi divertir!

tracking