Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tracta de no prendre cap decisió important, amb la influència astral actual. Descobriràs que necessites més temps per fer una elecció. Si estàs decidint si seguir sortint o no amb algú, hauràs encara analitzar bé els teus sentiments. O, si has estat pensant en realitzar un canvi en la teva carrera, hauràs de considerar les diferents opcions. Hauràs de buscar més informació per assegurar-te que prens el camí correcte.

Taure Avui estaràs examinant temes de el passat. Potser estiguis pensant en una vella relació. Recordaràs esdeveniments que van ocórrer quan estaves amb alguna persona. Estaràs d'un humor analític, repassant les diferents lliçons espirituals que vas aprendre al llarg dels anys. La reflexió sobre el passat et proporcionarà major saviesa sobre com vols que sigui el teu futur.

Bessons El panorama de l'alineació de les teves planetes et encoratja a passar algun temps tot sol. L'energia del dia pot fer-te sentir una mica reflexiu. Pensaràs sobre el teu actual camí a la vida. Potser estiguis considerant realitzar algun canvi en la teva situació laboral. O potser estiguis qüestionant les teves opcions romàntiques. Aquest és un bon moment per explorar moltes possibilitats diferents. Realitza una llista amb els teus metes i tracta de dilucidar què és el que realment vols.

Cranc Les teves emocions estaran per tot arreu. És millor mantenir una actitud positiva mentre tens aquests alts i baixos emocionals. Pots exagerar les teves reaccions davant d'esdeveniments o persones. Però si pots mantenir el teu sentit de l'humor, seràs capaç de manejar qualsevol desafiament que aparegui. El més important és no prendre res massa seriosament. Per demà, tots els sentiments negatius hauran desaparegut i podràs veure les coses de manera més objectiva.

Lleó Necessitaràs concentrar-te en ajudar als teus éssers estimats. Si s'aplica a tu, els teus fills poden necessitar ajuda amb les seves tasques. O la teva parella pot necessitar que reparis alguna cosa a la llar. El servei i la compassió es trobaran realçats. Tracta de donar-li un cop de mà als que la necessiten. Si ets solter, podries oferir-te com a voluntari en una església local o centre comunitari. Tens molts talents, i els altres podran aprofitar el que tens per oferir.

Verge En aquest moment podries sentir que una etapa de la teva vida està acabant. Podrà semblar que estàs titulant d'alguna manera. Potser estiguis sortint d'una relació. O podries estar canviant d'ocupació. Experimentaràs un sentit de transició d'una realitat a la propera. Podria haver-hi molta energia creativa fluint a través teu i et sentiràs positiu / a.

Balança Avui estaràs preocupat / da pels costos límits. Els altres al teu voltant somiaran sobre fer molts diners, atraure molts clients o publicitats. Tu estaràs més concentrat / da en els costos bàsics. Ets el que efectuarà els càlculs per als guanys i pèrdues potencials. Amb l'energia astral d'avui, et serà d'ajuda si expresses aquesta part pràctica de la teva persona. Per tant no temes fer preguntes i tingues cautela.

Escorpí Avui pensaràs en obtenir un augment salarial o una promoció. Amb aquesta energia celestial, estaràs ansiós / a de millorar la teva carrera. Potser és hora de començar a ser més vocal amb respecte al que desitja. Tendeixes a treballar dur, i per als altres és fàcil prendre avantatge de la teva tendència a treballar com una formigueta. Vaig donar tot allò que et sembla inadequat. Defensa't i segueix endavant.

Sagitari Avui et sentiràs bastant limitat / a. Potser et sentiràs cansat / a amb un horari intens que has de mantenir a la feina. Cada minut del teu dia estarà complet. Potser necessitis un descans. Cerca la manera de prendre un poc de temps per a tu si pots. Necessites avaluar com passes el temps i gastes els teus energies. L'alineació planetària t'ajudarà a guanyar claredat extra en aquest dia.

Capricorn Amb l'alineació planetària, sentiràs desitjos de buscar nous camins espirituals. Potser t'estàs interessant en una nova religió. Avui podries investigar aquest tema, llegint literatura inspiradora o buscant articles a internet. O potser sentis atracció per la metafísica. L'astrologia, quiromància i numerologia et poden resultar interessants. No temes consultar a algú expert en aquestes àrees. Podries descobrir coses excitants sobre aquestes tècniques antigues.

Aquari Estaràs una mica oblidadís / a, amb l'energia celestial en joc. Si necessites recordar una cita important, mantingues la teva agenda a mà. O, si has de tornar una trucada telefònica, assegura't de fer-te temps en el teu dia per fer-ho. Tindràs la ment més clara si et pots prendre descansos freqüents durant el dia. Tens massa coses en la teva ment en aquest moment, et resultarà desafiant mantenir-te concentrat. Però pots fer-ho si ho intentes.

Peixos Potser descobreixis que tu i la teva parella tenen punts de vista oposats sobre alguna cosa. L'energia celestial en joc emfatitzarà la diferència entre tots dos. Potser es tracti que tu i la teva parella tinguin formes diferents de gestionar els diners. O potser provenen de criances molt diferents. És important establir un compromís. El millor serà que es prenguin un temps avui per discutir els seus punts de vista. Amb una miqueta d'esforç, podran arribar a un acord.

tracking