Prediccions del zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Amb la influència dels planetes en aquest moment, decidiràs ser més ferma amb les persones. En el teu entorn laboral, podries descobrir que s'aprofiten de tu d'alguna manera. Potser el teu personal no està treballant prou. O potser el teu cap ha començat a utilitzar algunes de les teves idees sense donar-te el crèdit corresponent. Pots posar remei a la situació si tens fe i coratge. Parla i aclareix les coses.

Taure Avui coneixeràs un nou grup de persones. Faràs bons contactes, per promocionar a tu i als teus serveis. Amb l'energia astral actual en joc, aquest és un bon moment per ser audaç i córrer riscos. Acosta't a aquest gerent corporatiu i presenta't. Parla amb seguretat i creativitat. Has de poder comunicar les teves idees de manera poderosa avui. Així que veu després del que realment vols!

Bessons Avui trobaràs que tot et surt bé. Tot el que toques es converteix en or. Signaràs acords, recolectarás guanys, i irradiarás admiració per tots els flancs. Els planetes avui t'afavoreixen, afegint energia positiva a tot el que fas. Amb l'aspecte en joc, és un bon moment per anar darrere de les coses que realment vols. Per avui, la teva sort millorarà molt!

Cranc Avui estaràs d'esperit festiu ja que la configuració celestial il·lumina el teu humor. Sentiràs desitjos de socialitzar amb amics i familiars. Tracta de programar diversions al llarg del dia. Fes els arranjaments per tenir un dinar agradable amb algú. Pren-te el temps per xerrar per telèfon amb col·legues amistosos. Després de la feina, fes plans especials amb la teva parella. Estaràs d'humor per simplement gaudir de la companyia de la teva enamorada.

Lleó Avui se't passarà una idea creativa. L'alineació astral de moment omplirà la teva ment de pensaments imaginatius. Presta atenció a aquestes estranyes inspiracions que sobtadament apareixen en la teva ment. No les ignoris, encara que et resultin estranyes! El teu intuïció es trobarà activada, i apareixerà de tant en tant de maneres interessants. Segueix aquests inusuals pensaments i escolta els missatges de la teva inconscient.

Verge

Avui tindràs molta energia física extra. Amb l'orientació actual del dia, els planetes et donaran energia extra. Podràs enfrontar aquestes tasques casolanes que has estat deixant oblidades. Et sentiràs finalment motivat per fer la neteja i aquest tipus de coses. Organitza els arxius. Llença a les escombraries aquests conillets plens de pols. Estaràs orgullós del que pots aconseguir.

Balança Amb l'energia celestial de el dia d'avui, compartiràs moments agradables amb els teus éssers estimats. T'emportaràs millor amb la família i passaràs alguns moments alegres amb ells. Et sentiràs bé explicant acudits i simplement compartint el teu temps amb ells. Estaràs més a prop de la teva parella, gaudint de la seva companyia. O si ets solter, avui un estimat amic et aixecarà l'ànim. Deixa que les coses succeeixin!

Escorpí Avui treballaràs en equilibrar la teva xequera. L'energia astral en funcionament et incentivarà a controlar millor el teu pressupost. Desitjaràs concentrar-te en coses com reduir els teus deutes i augmentar els estalvis. Potser fins pensis en fer algunes inversions com accions, bons o fons mutus. És hora de ser més agressiu en la construcció de la teva riquesa financera, per tant avui posa't a investigar.

Sagitari Amb aquesta alineació planetària et sentiràs una mica tens / a. Et sentiràs d'un humor agressiu, a punt per a qualsevol desafiament. Tracta d'expressar aquesta energia de maneres positives. Si t'agrada la jardineria, és el moment perfecte per treure aquesta mala herba. En comptes de gruñirle a algú, fes una llarga caminada o veu a gimnàs. Allibera aquesta tensió i treu-del teu sistema.

Capricorn Avui et sentiràs amb ganes de lluitar com a resultat de l'energia celestial de moment. Estaràs llest / a per fer-los saber als altres com penses realment. Serà fàcil que facis un comentari tallant si et provoquen. Tracta de mossegar-te la llengua. ¡Podries trobar-te en una situació en la qual no et convé dir la veritat! Tracta de pensar de manera més política avui, i crema les energies després de la feina amb un entrenament vigorós.

Aquari Amb la configuració celestial actual, podràs gestionar nous projectes. Et sentiràs d'un humor expansiu, ansiós per provar les teves poders al món. Potser decideixis començar un nou negoci o canviar de feina. Tens moltes idees sobre com comercialitzar els teus serveis. Mentre et concentres avui, tracta d'anotar els teus pensaments. 'D'aquesta forma, capturaràs aquestes brillants percepcions!

Peixos Avui sentiràs desitjos de sortir i combregar amb la mare natura. Potser passes massa temps ficat / a a casa teva o treball, amb els teus pensaments sortint d'un problema i entrant en un altre. Necessites un respir d'aquest cicle estressant. Tracta de sortir a dinar. O, es totalment indulgent i pren-te la tarda lliure. Amb la configuració astral en joc, et sentiràs millor si pots relaxar inhalant energies naturals i respirant aire fresc.

tracking