Televisió

Històries més obscures

La quarta temporada d’‘Stranger Things’ serà “la més fosca de totes”, ha avançat l’actor Finn Wolfhard en una entrevista. De moment es desconeix la data d’estrena.

Històries més obscures

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

S’ha convertit en una fita semblant a un tòpic: intentar que una seqüela sigui “més fosca” que l’obra precedent com a símptoma no tan sols de l’evolució que tindria la història, sinó que guanyaria maduresa de manera paral·lela als espectadors. El cas d’Stranger Things és especialment pertinent perquè els seus protagonistes més joves han anat creixent a mesura que se succeïen les temporades, en conjunció als misteris que assolen el poble de Hawkins, cada vegada més inquietants. Per tot això, no és d’estranyar que la seva quarta temporada esdevingui “la més fosca de totes”.

És el que ha defensat Finn Wolf­hard, que ha interpretat Mike Wheeler des del principi, en una entrevista. “Cada temporada es torna més fosca. Ja ho va ser la tercera, però la quarta serà sens dubte la més fosca que hem fet mai. Cada any s’amplifica, i estic molt emocionat que la gent ho descobreixi.”

La quarta temporada està tenint una producció d’allò més accidentada a causa de la Covid-19: primer va haver-hi una llarga pausa en el rodatge i després unes estrictes mesures de seguretat. Tot això ha portat al fet que Stranger Things 4 encara no tingui data d’estrena a Netflix. Si bé s’ha plantejat un possible retorn per a l’octubre vinent, i tenint en compte que el rodatge encara no ha acabat, es fa difícil que el llançament pugui produir-se aquest any.

'TRUTH SEEKERS' NO TINDRÀ SEGONA TEMPORADA

strenada a final d’octubre, la comèdia Truth Seekers tenia bones bases per gaudir d’èxit –la principal, estar creada per Nick Frost i Simon Pegg–, però Amazon, potser veient que el resultat no havia estat del tot satisfactori, no es va esforçar gaire a fer-li publicitat. I ara, tres mesos i mig després del seu llançament, s’ha confirmat que ha estat cancel·lada. Per tant, la sèrie es queda en una única temporada. “Vam donar-ho tot en aquest projecte, així que la notícia que no tornarem és molt trista per a nosaltres. És una pena”, ha comentat Frost sobre aquest tema a través d’Instagram. “Crec que teníem moltes històries encantadores de fantasmes per explicar, històries que no s’explicaran. Si et va agradar la sèrie, gràcies. Agraeixo el teu suport de veritat. I si no et va agradar, bé, estàs content ara?”, ha afegit. La sèrie intentava unir terror i humor com ja va fer aquest duo creatiu en la Trilogia del Cornetto.

tracking