Televisió

Netflix 'fitxa' Astèrix

La plataforma prepara la primera sèrie d’animació sobre el popular personatge. La producció estarà dirigida per Alain Chabat i adapta l’àlbum ‘El combat dels caps’

Netflix 'fitxa' Astèrix

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Astèrix, el més popular heroi gal del còmic, tindrà per primera vegada una sèrie pròpia basada en l’àlbum El combat dels caps. La producció comptarà amb la direcció del cineasta francès Alain Chabat, va anunciar ahir la plataforma Netflix, impulsora del projecte.

“Estan bojos aquests gals”, va indicar l’empresa en el seu compte de la xarxa social Twitter, on va agregar: “Només volíem dir-vos que estem preparant una sèrie d’animació sobre el gal més popular de tots els temps i que la dirigirà Alain Chabat.” El cineasta i presentador de televisió, de 62 anys, tornarà així a portar a la pantalla Astèrix, després de dirigir el 2002 Astèrix i Obèlix: missió Cleòpatra, un llargmetratge d’acció real que va recaptar més de 14 milions d’euros, l’onzena pel·lícula que més ingressos ha generat a França.

Una part de l’àlbum que adaptarà la sèrie, El combat dels caps (1968), ja va aparèixer en pantalla el 1989, quan va ser utilitzada per donar forma al guió de la pel·lícula d’animació El cop de menhir, que també va incloure trames de l’àlbum L’endeví (1972). La trama se centra en la pèrdua de memòria de Panoràmix, el druida que proveeix els gals de poció màgica, i els riscos que això comporta.

Segons el diari Le Parisien, la sèrie arribarà a les pantalles el 2023 i serà produïda per Alain Goldman.

tracking