Televisió

Amor i tecnologia

Netflix estrena el ‘thriller’ distòpic ‘The One’, sobre la possibilitat de trobar la parella ideal a través d’una prova d’ADN. Hannah Ware encapçala el repartiment de la sèrie.

Amor i tecnologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix afegeix a partir de demà una nova ficció distòpica al seu catàleg. Es tracta de The One, un thriller que barreja amor i tecnologia i que farà canviar completament la perspectiva dels espectadors sobre les relacions de parella. The One planteja la possibilitat de simplificar el procés de trobar l’amor, ja que a través d’una simple prova d’ADN les persones podrien conèixer la seva parella perfecta, és a dir, aquella persona “de la qual estem genèticament predisposats a enamorar-nos perdudament”, segons la sinopsi oficial.

La ficció ens porta al Londres d’un futur proper, on l’empresa The One, liderada per Rebeca (Hannah Ware), descobreix com trobar la parella perfecta i decideix comercialitzar els seus serveis. Aquest descobriment és ben rebut per la població, ja siguin individus sense parella o amb parella, que els fa replantejar-se si realment la persona amb la qual estan és la seva ànima bessona. A través d’una simple mostra de pèl tindran la resposta que necessiten. La idea és simple, però les conseqüències són explosives, ja que no tot és tan idíl·lic com sembla: hi haurà una mort que ho canviarà tot i ens introduirà, al llarg de vuit capítols, en un macabre escenari.

The One és una producció britànica basada en el best-seller homònim de John Marrs, creada i produïda per Howard Overman (guanyador del BAFTA per Misfits). L’elenc està encapçalat per Ware, a qui segueixen Zoë Tapper (Liar), Dimitri Leonidas (Riviera), Amir el-Masry (Star Wars: Episodi IX), o Stephen Campbell Moore (En tiempo de brujas), entre d’altres.

tracking