Herois en versió definitiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ustice League, amb la participació dels principals herois de DC, va arribar als cinemes l’any 2017. Gran part del projecte va ser dirigit per Zack Snyder, qui es va apartar de la producció després de viure una tragèdia familiar, i va ser reemplaçat per Joss Whedon. La versió cinematogràfica resultant poc tenia a veure, però, amb el projecte que havia dissenyat Snyder sobre l’equip liderat per Batman, Wonder Woman i Superman. Avui, quatre anys després, i després de la pressió dels seguidors a les xarxes socials, s’etrena a HBO Max i HBO, la versió de Snyder, de quatre hores de durada.

Després de la mort de Superman, Bruce Wayne (Ben Affleck) unirà les seves forces amb Diana Prince (Gal Gadot) per reclutar un equip de metahumans que protegeixi el món d’una amenaça imminent per l’arribada d’un altre planeta. S’uniran a l’equip Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i Flash (Ezra Miller). Ells hauran de salvar el planeta d’Steppenwolf, DeSaad i Darkseid.

El film va ser notícia a principi de mes, quan, per un error desconegut, HBO Max va tenir penjada la cinta a la plataforma durant unes hores. Alguns usuaris que es disposaven a visionar altres continguts van topar amb la pel·lícula de sorpresa i van poder veure-la en exclusiva. L’errada es va corregir poc després.

'A VERY ENGLISH SCANDAL' TINDRÀ CONTINUÏTAT

Very English Scandal es va estrenar a Amazon Prime com una minisèrie però finalment tindrà continuïtat. La segona temporada –que canvia el títol per A Very British Scandal– estarà protagonitzada per Claire Foy, que va interpretar la jove reina Elisabet II a The Crown, i per Paul Bettany, d’actualitat gràcies a WandaVision, l’últim èxit de Disney+. En aquesta ocasió la trama, escrita per la guionista Sarah Phelps, se centrarà en el divorci del duc (Bettany) i la duquessa d’Argyll (Foy), un dels casos legals del segle XX que van provocar més interès mediàtic al Regne Unit. Margaret Campbell, duquessa d’Argyll, va protagonitzar nombroses portades dels anys seixanta arran del procés de divorci i les acusacions de robatori, violència, falsificació i suborns. Foy ha assegurat que la nova temporada permetrà explorar com la sexualitat femenina ha estat tradicionalment envoltada de “vergonya, judici i controvèrsia”.

'A Very English Scandal' tindrà continuïtat

tracking