Harry es queda (per ara)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sembla que Harry es quedarà uns mesos més al nostre planeta. Syfy ha anunciat la renovació de Resident Alien una altra temporada. La nova tanda d’episodis de la comèdia dramàtica protagonitzada per Alan Tudyk estarà novament formada per deu lliuraments i s’estrenarà l’any que ve.

La notícia, que arriba a dues setmanes que s’emeti el final de la primera temporada, no és una sorpresa perquè, segons afirma Syfy, és la ficció de la cadena més vista dels últims sis anys. Això sí, cal dir que el canal propietat d’NBC Universal ha estrenat molt poques sèries originals que no fossin comprades a altres productores o cadenes.

“Amb Resident Alien, totes les peces es van unir en perfecta harmonia: un guió de Chris Sheridan espectacular, l’actuació d’Alan Tudyk, una mescla perfecta de comèdia i thriller, i un equip que s’ha esforçat a fer una gran sèrie”, ha afirmat Lisa Katz, presidenta de contingut de ficció d’NBC Universal.

Basada en un còmic de Dark Horse, la ficció narra la història d’un extraterrestre que arriba de manera forçada a la Terra i que, mentre recompon la seva nau, assumeix la identitat de Harry, un metge de ciutat que es refugia en una cabanya prop d’un petit poble de Colorado. Sense saber com, s’acaba convertint en el metge local.

SPIKE LEE PREPARA UN DOCUMENTAL SOBRE L'11-S

La plataforma HBO i el director de cinema Spike Lee (foto) estan produint una sèrie documental per commemorar el 20è aniversari dels atemptats de l’11 de setembre, que repassa la recuperació de Nova York no tan sols després de l’atac terrorista que va deixar uns 3.000 morts, sinó també de la pandèmia del coronavirus, que inicialment es va acarnissar amb la ciutat. El documental, titulat NYC Epicenters 9/11 - 2021 1/2, comptarà amb diversos episodis i amb una gran quantitat d’imatges i de testimonis d’un ampli ventall de ciutadans novaiorquesos, ha explicat el cineasta. A HBO s’han mostrat “entusiasmats” de poder comptar amb un altre “trencador” documental de Lee. “Valorem la seva singular capacitat d’explicar i retre homenatge a l’impacte d’aquests històrics esdeveniments, alhora que serveix com a testimoni de la fortalesa i la resiliència de l’esperit humà”, ha destacat la plata­forma.

Spike Lee

tracking