Prediccions del zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva ment està en un període de gran activitat i la teva curiositat pel món que t'envolta és pràcticament insaciable. T'interessa tot. Vols ser capaç d'entendre-ho tot, des del més simple fins al més complex. Res no pot posar-se en el camí de la teva set de coneixement. Així que aconsegueix una bona quantitat de llibres sobre les coses que t'agradaria conèixer i provar, i coneix gent nova.

Taure És molt difícil per a tu conciliar el teu desig de creativitat i originalitat en la teva vida amb les limitacions que posa la societat perquè siguis una persona eficient i productiva. Aquest és un dels grans dilemes als quals s'enfronta un munt de gent en aquests dies. És com si haguessis de amagar la teva veritable personalitat amb la finalitat de complir amb el que els altres esperen de tu. Alguns consells per avui: no tinguis tal duresa cap a tu. Ets només un ésser humà!

Bessons Sembla que tens molt ressentiment cap a algú que t'ha fet mal. No et guardis aquests sentiments o et van a corcar. Gaudeix del teu dia avui per posar totes les cartes sobre la taula i oblidar-te de la venjança, ja que només podria tornar-se contra tu. En comptes, per què no tractes de buscar aquesta persona i explicar-teus sentiments? La bona energia que obtinguis d'aquesta experiència podria ser molt beneficiosa per a tu en el futur.

Cranc Avui, pot ser que vulguis amagar lluny, a la teva torre d'ivori, i veure el que està succeint davant els teus ulls. ¿I per què no, si això et permet obtenir la perspectiva necessària sobre les coses? Utilitza aquest període de la teva vida per donar-li a les coses el seu valor real i per veure on realment encaixen en el teu món algunes persones. Ets una persona molt afortunada de ser capaç de trobar aquest tipus d'equilibri en la teva vida.

Lleó Has estat esperant a parlar amb la teva parella sobre alguna cosa important? Bé, et toca a tu fer el primer moviment. De fet, això és el que la teva parella està esperant que facis. Aprofita del teu dia avui per dir-li a la teva parella exactament el que esperes d'ell o ella i per compartir algunes de les teves preocupacions. Ets una persona que té la sort de saber el que vol, però no sempre és fàcil per a tu dir-li a la gent què és això. Sigues fort!

V

erge Gaudeixes de la teva llibertat. Ets una persona molt independent i odies quan alguna cosa s'interposa en el teu camí. Això està bé, però és possible que vulguis fer-li un cop d'ull a la teva situació financera, encara que això no sigui el teu. Tendeixes a ofendre't per haver de bregar amb qüestions materials humils, però si no ho fas, pots restringir severament la teva llibertat de viure la vida a l'màxim. Sé raonable sobre les coses.

Balança Avui és un bon dia per córrer riscos. Pots tenir molt èxit si et disposes a defensar les coses que realment importen. Pretén que ets un director de cinema i que acabes de conèixer a un potencial productor per la teva pel·lícula. Casualment tens el teu guió a la mà. Estàs a punt / a per millorar el teu estatus social? T'has preparat per a l'èxit?

Escorpí Avui tens una creativitat i una originalitat que no coneixen límits. Què faràs per expressar la rica creativitat que abunda dins teu? Si el teu entorn no et permet expressar la teva creativitat, canvia d'ambient i tracta de crear una nova realitat per a tu. Aquesta és l'única forma en què seràs capaç d'utilitzar aquesta energia increïblement productiva.

Sagitari Aquest és un dia ideal per revisar la teva situació financera, així que treu les teves estats de compte bancaris o informes de dividends. Tracta de fer veure que estàs amb el teu assessor bancari i descriu la teva situació amb la major objectivitat possible sense sobreestimar el que ingresses o subestimar el que gastes. No et penediràs d'aquest procés, ja que podries evitar cometre alguns grans errors en el futur.

Capricorn És possible que t'hagi estat preocupant alguna cosa que vas fer fa poc i del que no tens molt d'orgull. Avui vas a descobrir que tota aquesta preocupació va ser per res. La realitat de la que has estat intentant fugir últimament estarà just davant els teus ulls i veuràs que, després de tot, no és tan dolenta. Tot el teu dur treball serà recompensat, com si la vida tractés de donar-te una lliçó sobre ser optimista. Així que evita la negativitat!

Aquari No totes les amistats són iguals. És possible que hagis après per força, però no passa res. Avui, pot ser que vulguis posar a les teves amistats a algun tipus d'ordre i obtenir una mica de perspectiva sobre les coses. És hora d'esbrinar quins dels teus amics estan realment disponibles quan els necessites, quins d'ells et mostren el molt que es preocupen per tu i quins no. Cada tipus d'amistat pot ser útil a la seva manera. No tinguis por d'admetre això.

Peixos No només vols viure la vida a l'màxim cada segon, també sents la necessitat de deixar la teva marca especial en el món en què vius. Només has de tenir creativitat a la vida. No ho pots evitar. Aquest gran projecte en el qual has estat pensant durant un temps està començant a prendre forma. Avui pots trobar alguns dels materials que necessites per aconseguir posar realment les coses en marxa! Un regal financer o el regal de el temps d'algú? La generositat d'algú pot alegrar-te el dia de veritat!

tracking