Televisió

Netflix fitxa Keanu Reeves

L’actor protagonitzarà una pel·lícula per a la plataforma basada en el seu propi còmic, ‘BRZRKR’. El projecte tindrà continuïtat a través d’una sèrie animada.

Netflix fitxa Keanu Reeves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba d’anunciar el fitxatge de Keanu Reeves per protagonitzar una pel·lícula i una sèrie basades en el còmic BRZRKR, un èxit supervendes sobre un guerrer immortal ideat pel mateix actor. El contracte de Reeves amb la plataforma digital inclou una pel·lícula d’acció real i una continuació de la trama en forma de sèrie d’animació, ha confirmat la companyia en un comunicat.

BRZRKR és una col·lecció de dotze còmics creada pel protagonista de The Matrix, el primer lliurament de la qual es va llançar el 3 de març i ja ha venut més de 615.000 exemplars, el millor llançament de l’editorial BOOM! en trenta anys i el segon còmic més venut de la dècada darrere de Star Wars #1. La trama segueix un guerrer immortal, amb l’aparença de Reeves, que amb 80.000 anys i després de lluitar en diferents fronts durant segles s’incorpora al govern dels Estats Units per encarregar-se de les missions més perilloses a canvi d’una contraprestació: entendre el motiu de la seva immortalitat i saber com posar-hi fi.

Aquesta aposta de Netflix pel còmic encaixa en els esforços que el gegant televisiu està mostrant per trobar una franquícia de superherois que pugui competir amb els universos de Marvel a Disney+ i DC Comics a HBO Max, ara que totes dues plataformes lluiten pel mercat de la petita pantalla .

L’any passat, la plataforma va estrenar La vieja guardia, una pel·lícula protagonitzada per Charlize Theron que també narrava les aventures d’una superheroïna immortal i que deixava la porta oberta a una continuació en forma de franquícia.

Per part seva, el rodatge de la pel·lícula sobre BRZRKR coincidirà amb el retorn de Keanu Reeves a la saga The Matrix, que té previst estrenar el seu quart lliurament a final d’aquest mateix any.

tracking