Televisió

Els orígens de 'Rocky'

Sylvester Stallone treballa en una sèrie preqüela de la popular saga de boxa. La ficció estaria ambientada als anys seixanta i seguiria el jove Balboa a Filadèlfia.

Els orígens de 'Rocky'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Sylvester Stallone no està disposat a posar fi a la saga Rocky i, després de sis pel·lícules, hauria decidit expandir la franquícia a la televisió i desenvolupar una sèrie preqüela que narraria les aventures d’un jove Balboa a Filadèlfia abans de convertir-se en el campió de boxa que tots coneixem. I, segons una publicació del mateix actor, ja hauria començat a posar fil a l’agulla.

Stallone ha penjat a Instagram unes fotografies d’unes pàgines manuscrites acompanyades del següent text: “Aquesta podria ser la publicació més estranya fins ara. Aquest matí he començat a escriure uns esbossos per a una preqüela de Rocky per a streaming. Idealment, deu episodis durant algunes temporades per arribar realment al cor dels personatges en la seva joventut.”

“Imagineu una màquina del temps que simplement ens transporta als orígens de Rocky”, escriu l’actor en aquests manuscrits. “Un món cinematogràfic ple de personatges estimats per gent de tot el món durant gairebé cinc dècades.” A més, l’intèrpret s’imagina un Rocky Balboa de disset anys portant “una vida força simple”, aliè a “l’activitat dels convulsos anys seixanta”.

La saga Rocky ha tingut dues vide fins a la data: la primera, formada per la pel·lícula original (1976) i cinc seqüeles, i la segona, inaugurada per Creed el 2015, i que se centra en el personatge d’Adonis Creed (Michael B. Jordan), fill de l’antic rival de Balboa.

tracking