Televisió

De la TV a Broadway

‘Joc de trons’ desembarcarà a la Meca de l’espectacle amb una adaptació teatral a càrrec de l’autor George R. R. Martin i el dramaturg Duncan MacMillan.

De la TV a Broadway

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joc de trons no tan sols té en marxa diversos projectes de sèries derivades, sinó que ja està preparant el desembarcament a Broadway amb una obra teatral. La revista The Hollywood Reporter ha informat que George R. R. Martin, l’escriptor darrere de la saga, treballarà al costat del dramaturg Duncan MacMillan i el director Dominic Cooke en aquest projecte, l’estrena del qual està prevista per al 2023.

Simon Painter i Tim Lawson seran els productors d’aquesta obra que, com a gran al·licient, recuperarà alguns dels personatges més famosos de la sèrie en narrar l’episodi conegut com El Gran Torneig de Harrenhal. Segons la cronologia d’aquesta ficció de fantasia èpica, el torneig va tenir lloc dues dècades abans del que es relata a Joc de trons, i hi van assistir personatges com Ned Stark (Sean Bean en la sèrie) o Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau).

“Amb molts dels personatges més coneguts i icònics de la sèrie, aquesta producció teatral farà gala d’una història centrada en l’amor, la venjança, la bogeria i els perills de bregar amb una profecia mentre es revelen secrets i enganys que només havien estat insinuats fins ara”, detalla la descripció oficial de l’obra. La notícia arriba pocs dies després que Martin signés un acord de col·laboració amb HBO per a cinc anys i uns 50 milions de dòlars.

tracking