Retorns molt esperats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix ha aconseguit mantenir un flux constant d’estrenes malgrat els durs efectes de la pandèmia. No obstant això, és més que evident que els primers mesos de l’any no han comptat amb el mateix volum de pesos pesants al qual ens tenia acostumats la plataforma, la qual cosa és totalment lògica tenint en compte els nombrosos retards que han patit les seves produccions originals.

Afortunadament, la llum comença a veure’s al final del túnel del 2021 que, malgrat totes aquestes dificultats, acollirà el llançament de tres colossos de Netflix.

Com ha confirmat Ted Sarandos, màxim mandatari de la companyia, durant el repàs dels resultats financers del primer trimestre de l’any, tres de les produccions originals més populars tenen previst el retorn en els mesos finals del 2021. Les ficcions en qüestió són You, The Witcher i Cobra Kai, amb nous lliuraments que s’estrenaran entre l’octubre i el desembre.

En el cas de la tercera temporada de You i la segona de The Witcher, la idea era llançar-les força abans, però la paràlisi generalitzada per la Covid va provocar els respectius retards. Per part seva, la quarta temporada de Cobra Kai, que serà la primera produïda directament per Netflix després de la reeixida estrena en exclusiva de la tercera, avança en la producció sense problemes.

LA SEGONA TEMPORADA DE 'TED LASSO', EL 23 DE JULIOL

L’aclamada sèrie Ted Lasso, protagonitzada per Jason Sudeikis, continua acumulant bones notícies. Després d’haver estat distingida amb multitud de premis i nominacions i de renovar-se per a un tercer lliurament, es prepara per a l’estrena de la segona temporada. Apple TV+ ha volgut mostrar un avanç de la ficció, i també ha revelat que els nous capítols debutaran el 23 de juliol a la plataforma. En la segona temporada, l’entrenador de futbol que protagonitza la trama haurà de tornar a enginyar-se-les per animar el seu equip com sigui. De fet, els nous capítols abordaran les conseqüències d’allò ocorregut en el primer lliurament, en el qual l’AFC Richmond va descendir de categoria. Ted haurà de centrar-se en el principal objectiu: l’anhelat ascens de l’equip. Veurem si ho aconsegueix, encara que segons el tràiler, malgrat passar per una mala ratxa el protagonista no perdrà l’alegria.

La segona temporada de 'Ted Lasso', el 23 de juliol

tracking