televisió

Un musical a Apple TV+

La plataforma estrena el 16 de juliol ‘Schmigadoon!’, una comèdia en format de minisèrie de sis capítols que parodia els clàssics cinematogràfics d’aquest gènere.

Un musical a Apple TV+

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el seu any i mig de vida, Apple TV+ s’ha caracteritzat per la constància, oferint almenys una estrena original al mes, però no per l’abundància. Igual com ha passat amb la resta de plataformes, la pandèmia va forçar el retard de produccions i un reajustament en el calendari, però lluny de dispersar els nous projectes, el servei digital del gegant tecnològic s’està preparant per a un estiu frenètic que acaba d’anunciar una altra incorporació: Schmigadoon!

Aquesta comèdia musical creada per Cinco Paul i Ken Daurio, guionistes de Gru: Mi villano favorito, arribarà a Apple TV+ divendres 16 de juliol. Des d’aquell moment es posarà a disposició dels subscriptors els dos primers episodis, mentre que els quatre restants aniran arribant un a un setmanalment. Així doncs, Apple consolida la seva estratègia del llançament dosificat, que s’ha restablert sobretot a causa de la crisi sanitària.

Al capdavant d’aquest projecte inèdit hi ha també els actors Keegan-Michael Key i Cecily Strong, que donen vida a una parella de motxillers que, en ple viatge per salvar la seva relació, topen amb un màgic poble ancorat a la dècada dels quaranta. Amb aquesta atípica ambientació, Schmigadoon! parodia l’època daurada dels musicals, completant l’elenc amb Alan Cumming, Kristin Chenoweth i Aaron Tveit, entre altres.

'THE GOOD DOCTOR' TINDRÀ CINQUENA TEMPORADA

El cirurgià Shaun Murphy continuarà salvant vides a The Good Doctor. ABC acaba d’anunciar la renovació de la sèrie per a una cinquena temporada, comunicant-ho abans de l’emissió del final de la seva quarta tanda. La ficció contínua en ple estat de forma d’audiències als Estats Units, gràcies a la mitjana de 8,4 milions d’espectadors per capítol. Dins d’ABC, se situa com el tercer títol més vist després d’Station 19 i Anatomia de Grey. El drama mèdic protagonitzat per Freddie Highmore, com informa The Hollywood Reporter, continuarà així explicant la història d’aquest particular metge autista. Richard Schiff, Antonia Thomas, Hill Harper, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee i Paige Spara seguirant completant el repartiment. La quarta temporada, disponible a AXN, està mostrant com s’enfronta el personal sanitari al pic més alt de la crisi sanitària del coronavirus.

'The Good Doctor' tindrà cinquena temporada

tracking