Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Si et fixes bé avui, tens propensió a notar aspectes de les persones que mai has notat abans. Podria haver-hi un frenesí d'activitat que t'atrapa a la seva xarxa i et porta lluny. Recorre a altres persones en recerca d'orientació a mesura que avances. Quan demanis ajuda, la rebràs. A el mateix temps, aprendràs molt sobre les persones que acaben ajudant-te.

Taure Vés amb compte amb tenir massa tossuderia avui. Aquest és un d'aquells dies en què et demanen que construeixis una estructura en una zona molt ventosa. Si insisteixes en l'ús dels materials més rígids, trobaràs que l'estructura acaba trencant-en dos. No obstant això, si construeixes el teu edifici amb materials flexibles, es dobleguen amb el vent i duren molt més.

Bessons Sempre és bo el tenir una actitud flexible, sobretot avui. El teu poder d'adaptació podria ser posat a prova quan et trobis enmig d'emocions inconstants i d'actituds rebels. No et obsessions per obtenir respostes directes de la gent avui, ja que tenen propensió a estar tan confosos com tu sobre certes qüestions. Relaxa't i no et compliquis.

Cranc Podries sentir frustració per la falta de compromís per part dels altres avui. Podries intentar fer plans amb la gent però ells segueixen canviant d'opinió sobre el que volen fer. Potser siguin emocionalment insegurs i tinguin por a donar el següent pas. No deixis que altres persones et detinguin. Fes plans i atempti a ells. Altres persones s'han d'acomodar al seu lloc corresponent. No cal que els pressions.

Lleó Has sentir-te emocionalment fort avui tot i que podries trobar-te amb que certa idea et passa pel cap: reduir la velocitat i prendre't les coses amb tranquil·litat. El diàleg intern podria tornar-te a la bogeria si no vas amb compte. La cosa més important ara és simplement seguir al teu cor. Fes el que t'agradi fer, i associa't a les persones que t'estimin i respectin a el màxim.

Verge La tensió dins d'un grup de què ets part podria ser degut a problemes de diners. Potser els membres de el grup estan en desacord sobre el que cal fer respecte a la recaptació de fons o les limitacions pressupostàries. El millor és que et separis d'aquest tipus de coses si és possible. És esgotador. Somnis estranys i vívids podria rondar el teu somni aquesta nit, però no vulguis veure massa en ells.

Balança Potser et resulti difícil connectar amb les teves emocions avui. Podria ser que sigui difícil trobar una mica de temps de tranquil·litat per poder seure i escoltar la teva veu interior. Hi ha distraccions per tots costats que estan tirant de tu en moltes direccions diferents. Tingues en compte que aquestes forces no estan necessàriament actuant en el teu millor interès.

Escorpí Pots trobar que avui el teu cor està rebotant com una pilota de tennis. En un moment pots anar en una direcció, mentre que a el minut següent vas en una direcció completament diferent. En lloc de tractar de lluitar contra aquest sentiment, aprofita't d'ell. Conscient o inconscientment, el que realment estàs fent és explorar. Prova coses noves fins que tinguis la seguretat que has trobat el que necessites.

Sagitari El teu nivell d'energia és alt avui, però vés amb compte amb no acabar en els núvols. Mantingues un peu fermament plantat a terra, ja que pot ser que hagis de mantenir el cap fred en un treball o situació personal. Tingues en compte que la millor manera de tractar amb això és utilitzar la teva energia positiva per curar una situació difícil en lloc de deixar que aquesta situació difícil et venci. C

apricorn Podries pensar que la teva vida és massa avorrida com perquè a ningú més li importi. No caiguis en el pou de l'autocompassió i ni et convencis que simplement no hi ha prou emoció en la teva vida i mai n'hi haurà. Creu que tens el poder de guarir qualsevol sentiment tan oprimit com el que puguis tenir en aquest moment. Considera unir-te a un grup de suport espiritual en el qual honestament puguis compartir els teus sentiments.

Aquari En un esforç per ser l'estrella més brillant a l'escenari, en realitat podries estar fent fora als membres més importants de la teva audiència. Assegura't que no estàs posant-te diferents màscares davant de persones diferents només per poder apaivagar a aquelles amb les quals estàs. Altres poden veure a través de qualsevol disfressa que intentis posar-te. Tractar d'enganyar els altres no és més que un signe de falta de respecte.

Peixos Endavant, fes una llista avui. Les emocions poderoses tendeixen a apartar-te del teu camí actual a menys que tinguis algun tipus de pla concret a què recórrer. Comença delegant tasques als que t'envolten. Et sorprendràs de el temps que tens quan et dediques a la teva tasca i tots els altres al teu voltant estan en moviment.

tracking