Televisió

Sàtira social al paradís

HBO estrena el 12 de juliol ‘White Lotus’, una ficció de sis capítols ambientada en un exclusiu ‘resort’ de Hawai. Darrere unes vacances idíl·liques s’amaga quelcom més fosc.

Sàtira social al paradís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO torna a recolzar-se en un creatiu contrast per animar un 2021 una mica escàs en produccions originals. Després de llançar el nou de Joss Whedon, The Nevers, i l’última col·laboració entre la cadena i Kate Winslet, Mare of Easttown, la següent a arribar serà White Lotus, que suposa el retorn de Mike White al món de les sèries després de l’aclamada Iluminada.

La nova proposta és una sàtira social ambientada en un exclusiu resort hawaià que s’estrenarà el pròxim 12 de juliol. La sèrie, de sis episodis, retrata les vacances de diversos clients de l’hotel durant una setmana mentre es relaxen i se senten rejovenir. Cada dia que passa, especifica HBO en un comunicat, “sorgeix una complexitat més fosca en la vida d’aquests viatgers perfectes, els riallers empleats de l’hotel i aquest lloc idíl·lic”.

White Lotus està protagonitzada per Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O’Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney i Steve Zahn. Entre les estrelles convidades hi ha Molly Shannon, Jon Gries o Kekoa Kekumano, entre d’altres.

La sèrie ha estat filmada a l’illa de Maui i compta amb personatges com Armond (Bartlett), el primmirat gerent del resort, qui, “després d’un trauma sobtat, comença una dramàtica espiral descendent”. Mentrestant, Rothwell es posa en la pell de Belinda, la gerent de l’spa, qui “es veu embarcada en una muntanya russa emocional provocada per un client”.

Entre els hostes hi ha els membres de la família Mossbacher, entre ells Nicole (Connie Britton), “una reeixida executiva d’alt nivell que no pot evitar tractar la seva família com a empleats desobedients”, i el seu marit, Mark (Steve Zahn), qui lluita amb una vergonyosa crisi de salut i un enorme complex d’inferioritat.

tracking