Les sèries del juny (i II)

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Blindspotting (Starzplay), 13 de juny. Comèdia creada i produïda per Rafael Casal i Daveed Diggs, que també van protagonitzar la pel·lícula Baby Driver (2018), de Carlos López Estrada, a més d’escriure-la i produir-la. La sèrie reprèn la història sis mesos després de la pel·lícula i se centra en Ashley, que es troba en plena vida de classe mitjana a Oakland fins que Miles, la seva parella i pare del seu fill, és empresonat sobtadament.

–Solos (Amazon Prime Video), 25 de juny. Sèrie de set capítols autònoms amb actors com Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Uzo Aduba, Constance Wu i Donen Stevens. Històries que conviden a la reflexió en explorar el significat més profund de la connexió humana a través de la visió individual dels seus protagonistes i demostrant que, en les circumstàncies més dispars, tots estem connectats.

–La misteriosa sociedad Benedict (Disney+), 25 de juny. Després de guanyar un concurs per obtenir beques, el peculiar senyor Benedict (Tony Hale) recluta quatre orfes dotats de poders per a una perillosa missió: salvar el món d’una crisi global coneguda com l’Emergència. La producció consta de vuit episodis.

–Sexo/Vida (Netflix), 25 de juny. Basada en les memòries autopublicades de BB Easton 44 chapters about 4 men, aquesta comèdia dramàtica nord-americana és la història d’un triangle amorós entre una dona, el seu marit i el seu passat, que aporta una nova i provocativa mirada a la identitat i el desig femenins.

–Elite T4 (Netflix), 18 de juny. Comença un nou curs a Las Encinas. I amb ell arriba un nou director que resulta ser un dels empresaris més poderosos d’Europa, disposat a reconduir un col·legi que creu que s’ha “desbocat” els últims anys. La sèrie de Netflix estrena quarta temporada amb cares noves al costat de vells coneguts.

tracking