Televisió

Adeu tot i l'èxit

HBO cancel·la ‘Territorio Lovecraft’. La ficció va néixer inicialment com una sèrie limitada però la plataforma va encomanar després el guió de nous capítols.

Adeu tot i l'èxit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un episodi pilot molt reeixit, molts espectadors van anar enganxant-se gradualment a la sèrie fantàstica Territorio Lovecraft, adaptació de la novel·la homònima de Matt Ruff que va dur a terme Misha Green, amb Jordan Peele i J. J. Abrams exercint de productors. Als EUA les crítiques sempre van acompanyar i els números d’audiència també, sent comparables amb la recepció de Watchmen, també a HBO. Va ser per això que la cadena va permetre a Green escriure el guió de la segona temporada. Territorio Lovecraft era originalment una sèrie limitada, però no seria la primera vegada que HBO ressuscitava aquest format sobre la base del seu èxit, com exemplifica Big Little Lies.

Avui dia sembla, no obstant això, que la showrunner no ha aconseguit vendre-li a la cadena les seves noves idees, ja que mitjans com The Hollywood Reporter s’han fet ressò que Territorio Lovecraft ha estat finalment cancel·lada després de la primera tanda de capítols. “No seguirem endavant amb una segona temporada. Agraïm la dedicació al talentós elenc i a l’equip, i a Misha Green, que va crear aquesta sèrie innovadora. I als fans, gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge”, ha dit la cadena en un comunicat. La sèrie estava protagonitzada per Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell i Courtney B. Vance, entre altres.

tracking