Televisió

El retorn d'Usun Yoon

La nova sèrie de Movistar+, ‘Supernormal’, protagonitzada per Miren Ibarguren, suposa la tornada de l’exreportera d’‘El Intermedio’ a la petita pantalla

El retorn d'Usun Yoon

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Usun Yoon, l’antiga reportera d’El Intermedio, torna a la petita pantalla com a actriu per a interpretar Imelda a Supernormal, la sèrie d’Emilio Martínez Lázaro que acaba d’estrenar-se a Movistar+. Fa vuit anys que Usun Yoon va deixar el programa de sàtira televisiva per a ampliar la seva carrera com a actriu. La reportera del Gran Wyoming, que va estudiar Ciència Política, Relacions Internacionals i Lingüística al seu país natal, Corea del Sud, ha treballat per a teatre, cinema i televisió durant aquest període en què el públic li ha continuat recordant les seves entrevistes “surrealistes” al programa de La Sexta.

L’actriu s’ha posat a les ordes d’Emilio Martínez Lázaro (Ocho apellidos vascos) en aquesta producció de sis capítols creada per Olatz Rierol i Marta Sánchez (Allí abajo). L’actriu interpreta Imelda, l’empleada de llar de Patricia Picón (Miren Ibarguren) i Alfonso (Diego Martín), un matrimoni massa ocupat. Ella és executiva de banca i una persona extremament exigent, per la qual cosa necessita que Imelda li faci més fàcil la vida. Usun Yoon no té objecció a interpretar papers que gairebé sempre estan marcats pel seu origen. “Ho veig normal perquè tinc trets asiàtics”, explica en declaracions. Yoon seguirà sempre associada al programa de la Sexta, però l’actriu afirma que aquella etapa ha quedat enrere i no es planteja tornar.

tracking