Prediccions del zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Si no tens compte, hi ha una gran possibilitat que et vagis a excedir avui. Les teves frustracions professionals poden manifestar-se en forma de menjar i beure en excés o despeses imprudents. Aquests són només els símptomes que emmascaren el veritable problema. Si pots, dedica temps a meditar: podràs calmar els teus nervis i revelar l'arrel del teu frustració. T

aure Tens massa duresa cap a tu. Si les coses no han sortit exactament com estaven previstes durant els últims dies, no té sentit que et castiguis per això. Sempre que ho fessis el millor que poguessis, quin és el problema? És probable que hagis experimentat un retard i no una cancel·lació.

Bessons Avui la teva intuïció funciona especialment bé. Si es tracta d'un fenomen força nou per a tu, podria desconcertarte la manera de treure el màxim profit d'aquest regal. Només tu pots saber-ho del cert, però potser hauries de reflexionar sobre els canvis que t'agradaria fer a la feina. Coméntaselos al teu cap.

Cranc La configuració planetària actual indica que és probable que sigui un dia d'excessos, algunes d'ells bons però altres no tan bons. Vés amb compte amb no excedir-amb el menjar i la beguda. Podries estar simplement alliberant teu estrès amb tal comportament. Faries millor en meditar i arribar a l'arrel de el problema.

Lleó El sexe i el romanç han d'estar avui a la part alta de la teva llista de prioritats. Hauries de sentir especial calidesa, amor i passió. Les novel·les i pel·lícules romàntiques podrien ser especialment atractives, ¡a l'igual que una vetllada íntima amb un amant! Els assumptes laborals i de diners semblen prou forts i estables en aquest moment, encara que pot ser que es requereixi una mica d'esforç per mantenir-los d'aquesta manera.

Verge Aquest podria ser un dia d'agitació interna. Vas a repensar alguns dels teus valors fonamentals sense saber si encara són rellevants per a la teva vida. És evident que necessites algun tipus de recerca interior. No hi ha respostes correctes o incorrectes, només el que està en el teu cor. Si el teu objectiu és viure autènticament, llavors hauràs de fer grans canvis en la teva vida.

Balança Necessites tirar endavant sense ajuda de ningú. Per què no recules i tractes de mirar a la teva vida de manera més objectiva? Independentment del que podries estar pensant en aquest moment, tens una vida increïble. Atura't i adona't de les teves benediccions. Fes una llista i guarda-la al teu cartera per veure-la en els moments dolents. Esforça't per gaudir d'aquesta nit. Et farà bé sortir.

Escorpí Podria sorgir una situació particularment difícil en el treball. Si no tens compte, podries perdre la calma. Fes un esforç real per estar alerta. Podria ser que un col·lega t'estigui provocant però aquesta no és raó per entrar en el seu joc. Estigues lluny d'aquesta persona avui tant com et sigui possible.

Sagitari Vaja, la teva vida sembla seriosament desequilibrada, ¿no és així? El dia d'avui ofereix una oportunitat per repensar el que és veritablement important. Considera l'exercici com una forma de millorar la teva salut i controlar el teu nivell d'estrès. Una vegada que comencis amb un règim saludable, veuràs com t'ajuda a guanyar perspectiva. C

apricorn T'agrada sentir que et necessiten, però avui és possible que alces les teves mans i diguis: "Prou!" Has donat tant de tu durant tant de temps que els teus amics i éssers estimats tendeixen a pensar en la teva generositat com un dret i no un privilegi . Avui, recordeu el seu error. Pren-te un dia lliure de servitud. A

quari Podries sentir que la informació d'avui et aclapara a mesura que reps més trucades telefòniques i missatges de correu electrònic dels que pots respondre. Tingues clares les teves prioritats i segueix amb elles. En cas contrari, és molt probable que passis el dia rebent cops com una pilota de tennis.

Peixos La teva ment és com una esponja avui, desitjosa d'absorbir tot tipus d'informació. Vés amb compte que la informació que estàs absorbint sigui exacta. Hi ha una alta probabilitat que la fascinant notícia que escoltis sigui principalment una barreja de fantasia i ficció. Va a la font per conèixer els fets abans d'actuar tenint en compte aquesta informació.

tracking