Televisió

Setembre de doctors

La cadena estatunidenca ABC anuncia el retorn a principis de tardor de la divuitena temporada d’‘Anatomía de Grey’ i la cinquena de ‘The Good Doctor’.

Setembre de doctors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cadenes estatunidenques han recuperat la normalitat i en les últimes setmanes han anat revelant com organitzaran les seves graelles per a la pròxima temporada. Després de tornar a prendre les regnes dels ritmes de producció, l’última a anunciar el full de ruta per a la tardor és ABC, que albergarà el retorn d’algunes de les seves apostes més consolidades, com Anatomía de Grey, i presentarà en societat dos dels títols inèdits.

Les primeres produccions que es deixaran veure seran la novena temporada deThe Goldbergs, la quarta de The Conners, la segona de Home Economics i la quarta de A Million Little Things, que veuran la llum el dimecres 22 de setembre. En aquest bloc es colarà el reboot de Aquellos maravillosos años, que recupera l’esperit de la sèrie dels vuitanta prenent com a protagonista a una família afroamericana que intenta prosperar en temps complicats.

Després arribarà el torn de The Rookie, que emetrà la seva quarta temporada a partir del 26 de setembre. Un dia després, el 27, irromprà The Good Doctor, que buscarà captivar de nou el públic després de sofrir una important baixa al final de la cinquena temporada. Dins de l’àmbit mèdic, Anatomía de Grey estrenarà la divuitena temporada des del dijous 30 de setembre, compartint prime time amb la segona de Big Sky i la cinquena d’Estación 19.

tracking