Televisió

'Los Bridgerton' als Emmy

Les nominacions dels premis Emmy es van anunciar el dimarts. La 73a edició està prevista que se celebri al setembre i que la gala pugui ser presencial.

'Los Bridgerton' als Emmy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie de Netflix ‘Los Bridgerton’ ha estat una de les nominades a millor sèrie de drama dels premis Emmy d’enguany. Els encarregats de comunicar les nominacions han estat Ron Cephas Jones i Jasmine Cephas Jones, pare i filla. No obstant la gala se celebrarà el 19 de setembre a Los Angeles i estarà presentada per Cedric the Entertainer. Després d’una edició virtual, està previst que els nominats puguin assistir a la cerimònia de 2021.

La sèrie, basada en les novel·les best-sellers de Julia Quinn està ambientada al Londres de la Regència, a principi del segle XVIII. La producció es caracteritza per ser una sèrie romàntica i plena d’escàndols, encara que també reivindica la importància de les amistats, el lloc de les famílies o la necessitat de buscar un amor real.

La producció va renovar per una tercera i quarta temporada només uns mesos després de l’estrena de la primera i mentre ja s’estava rodant la segona. Creada per Chris van Dusen i produïda per Shonda Rhimes (Anatomía de Grey), s’ha convertit en una de les sèries amb més èxit de la història de la plataforma d’streaming.

Veurem si aconsegueix el guardó d’aquesta edició després que l’any anterior el guanyés el drama Succession d’HBO en la primera gala virtual en plena pandèmia.

tracking