Televisió

El retorn de Chucky

SyFy estrena el 12 d’octubre la nova sèrie de terror que recupera la figura del ninot diabòlic creat per Don Mancini més conegut de tots els temps.

El retorn de Chucky

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ninot més aterridor ha tornat. Si encara no tenies pla per a Halloween, el 12 d’octubre Chucky torna a la petita pantalla amb una sèrie que es podrà veure a través de Syfy, la cadena de televisió per cable dels Estats Units propietat del conglomerat NBCUniversal. A més, per fer feliços els seguidors de Chucky ja s’ha llançat el primer teaser d’aquest èxit que va aparèixer per primera vegada a la pel·lícula Muñeco Diabólico.

Don Mancini, artífex de la saga, és el guionista, showrunner, director i productor d’aquesta continuació de les pel·lícules originals. “Crec que els fans realment voldran veure aquests nous personatges que introduirem, i veuran com els ha anat als nostres personatges clàssics”, va comentar el creador. La nova producció suposarà una tornada als orígens, on podrem gaudir d’assassinats, secrets i retrobaments amb personatges del passat del propi ninot.

Una petita ciutat estatunidenca serà l’escenari perfecte per deslliurar el caos. Com es pot apreciar al tràiler, s’aposta per una versió clàssica del ninot. Amb un primer pla de Chucky amb els ulls tancats, per posteriorment obrir-los, el diabòlic ninot apareix en un mercat ambulant, on crida l’atenció d’un jove. Per a la producció, Brad Dourif reprendrà el seu paper per donar veu a Chucky. També tornaran Jennifer Tilly i Alex Vincent.

tracking