Televisió

'Cobra Kai', al desembre

Netflix revela en un tràiler que la quarta temporada de la sèrie derivada de ‘Karate Kid’ s’estrenarà a final d’any. El lliurament promet novetats importants.

Ralph Macchio i William Zabka, protagonistes de 'Cobra Kai'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Llarg i ple d’aventures ha estat el camí de Johnny Lawrence (William Zabka) des que va despertar de la seva desastrosa vida i es va posar novament el quimono del Cobra Kai Dojo. Igual de llarga i imprevisible ha estat la sèrie Cobra Kai, que va iniciar la marxa a la plataforma YouTube Red i ara estrenarà la quarta temporada (una vegada més) a Netflix.

El primer que ha confirmat la plataforma és que el nou lliurament de Cobra Kai s’estrenarà a final d’any, concretament durant el mes de desembre –sense especificar encara data–. D’altra banda, també ha compartit un tràiler en el qual es pot veure que bona part d’aquesta quarta temporada girarà entorn del Campionat de Karate d’All Valley. El mític torneig amb el qual concloïa la pel·lícula del 1984 Karate Kid, sense la qual no podria ser possible Cobra Kai (perquè allà va començar la caiguda i la llegenda de Johnny Lawrence), serà el gran protagonista de la nova temporada, però no l’únic.

El final de la temporada 3 va acabar amb massa tensió. Daniel i Johnny uniran forces per intentar vèncer Cobra Kai i, per descomptat, John Kreese. Però més enllà d’expandir la història que ja coneixem, la nova entrega podria secundar-se en el retorn de personatges icònics per impulsar l’expectació. La nostàlgia sol ser una fórmula rendible en el món de les sèries.

tracking