Televisió

La nova Morticia

Catherine Zeta-Jones acaba de ser escollida per representar Morticia Addams a la nova sèrie de Netflix, ‘Wednesday’, dirigida pel cineasta Tim Burton

Catherine Zeta-Jones

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Si vostès són d’aquells que després de sentir el nom de la família Addams automàticament fan el característic xiulet, cal dir que estan d’enhorabona perquè una de les adaptacions que més espera el públic és precisament la d’aquesta mítica sèrie, la qual va a poc a poc prenent forma. En aquesta ocasió, Netflix, la plataforma que impulsa la nova producció televisiva, ha confirmat que l’actriu gal·lesa Catherine Zeta-Jones s’uneix a l’elenc de protagonistes. L’actriu, amb papers destacats a les pel·lícules Traffic, Ocean’s Eleven o Chicago, interpretarà Morticia Addams, la matriarca del clan.

La Família Addams va ser una sèrie de televisió que va adaptar uns personatges de tira còmica de l’autor Charles Addams publicats a The New Yorker l’any 1938. La seva popularització cap al gran públic, no obstant això, va arribar de la mà de la sèrie de televisió emesa l’any 1964 als Estats Units. L’adaptació per a la televisió va propiciar que els personatges adquirissin ja la seva personalitat i també el seu nom. D’aquí que des del 1964 podem parlar d’en Gómez, Morticia, Miércoles i la Cosa, entre d’altres.

Precisament, la sèrie que prepara Netflix tindrà vuit episodis i estarà centrada en el personatge de Miércoles, qui donara nom a l’adaptació, la qual es comercialitzarà com a Wednesday. La resta d’actors ja confirmats són el porto-riqueny Luis Guzmán (Traffic i Carlito’s Way) per al paper de Gómez i Jenna Ortega (Entre Hermanos/Disney), actriu nord-americana que farà el paper de Wednesday i protagonitzarà, per tant, la nova saga.

D’adaptacions de La Família Addams se n’han fet moltes. Més enllà de la sèrie dels anys seixanta, destaca la pel·lícula del 1991 amb Angelica Houston (Morticia), Raul Julia (Gómez) i Nina Ricci (Miércoles) com a protagonistes, però si és esperada la nova és pel seu director i productor executiu, Tim Burton.

tracking