Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha una energia increïble, càlida i estimulant en el dia d'avui. Les persones al teu voltant estan validant les teves aspectes interns i externs. Les emocions poden arribar a ser intenses, però el teu pragmatisme t'ajuda a veure a través de la situació. Passa temps cuinant un gran dinar per als teus éssers estimats. Si no té ganes de cuinar, gasta en un bon àpat al teu restaurant favorit. T

aure Pots sentir incomoditat per la intensitat emocional que és probable que es filtri en cada part del teu dia. Pots preguntar-te quin és el problema i per què la gent salta per res. Potser aquesta és la senyal per prendre les coses més seriosament i actuar amb major sensibilitat. El teu despreniment pot ser un avantatge, però podria ser el teu gran enemic en un dia com aquest.

Bessons Pots sentir incomoditat per la intensitat emocional que és probable que és filtri en cada part de l'teu dia. Pots preguntar-te quin és el problema I per què la gent salta per cap de bestiar. Potser Aquesta és la senyal per prendre els coses més seriosament i actuar amb major sensibilitat. El teu despreniment olla ser un Avantatge, però podria ser el teu gran enemic en un dia com aquest.

Cranc Pots sentir que el mantell emocional que pesa sobre totes les coses et aclapara. No deixis que aquest sentiment et sobrepassi, encara que de vegades això pot ser impossible. Un bon amic podria dir-a la recerca d'ajuda i suport emocional. No acabis girant el focus d'atenció cap a tu i parlant només sobre les teves experiències. La lleialtat i la compassió són les claus per avui.

Lleó Facis el que facis, infúndele passió. Tendeixes a analitzar massa coses en què has de seguir el teu intuïció. En el teu cor ets conscient de quina manera procedir i com tractar a les persones que t'envolten. No tractis de forçar la situació o manipular-la per convertir-la en una cosa que no és. Aquest és un dia meravellós. Tens l'ocasió de donar-te als altres. Rep l'amor i la comprensió que et mereixes.

Verge Hi pot haver un frenesí d'activitat al voltant de tu, però seràs capaç de manejar la situació. El teu encant aconseguirà que creus qualsevol porta. Has de ser capaç de fer malabars amb moltes coses alhora, i els altres et veuran com el seu sosteniment. Vas a tenir el cap fred i una actitud calmada i manejaràs les coses diplomàticament i de forma honesta. No et sorprenguis si les coses es tornen més boges a mesura que el dia avança, però això no hauria de perturbarte.

Balança Tens per davant un dia brillant. Què alleujament, després de la tensió dels últims dies. Aquest seria un bon moment per confiar en un amic proper. Això ajudarà a alleujar part de la pressió que has estat sentint per dins. Vés amb compte de no relaxar del tot. Si ho fas, ¡pot ser que no siguis capaç de sortir del llit!

Escorpí Estàs en un moment emocionalment culminant, i els teus sentiments són erràtics i, potser, difícils de manejar. No sentis la pressió de trobar-li la lògica a tota cosa. La teva tasca consisteix a respirar profundament i en relaxar-te. Recorda que la vida és una aventura emocionant plena de girs i voltes. Les emocions erràtiques són un recordatori d'això. Gaudeix de el viatge.

Sagitari No et tanquis en un racó i t'aïllis de tot el que t'envolta excepte de les teves preocupacions immediates. Com més t'aïllis i insisteixis en què no necessites ajuda de ningú, més frustració i tristesa sentiràs. Si sents solitud, por o enuig, admet-ho davant tu mateix i els altres. Surt de la teva ment en comptes de tancar-te en ella. C

apricorn És probable que et prenguis les coses més seriosament del que és habitual. Canvis dramàtics en el teu entorn i actitud et mantindran en suspens. El meravellós d'això és que guanyaràs una gran quantitat d'informació i la comprensió d'altres persones. Seràs més conscient dels seus sentiments i també dels seus punts de vista; la qual cosa t'ajuda a prendre decisions més educades sobre els teus assumptes.

Aquari És probable que et prenguis les coses més seriosament del que és habitual. Canvis dramàtics en el teu entorn i actitud et mantindran en suspens. El meravellós d'això és que guanyaràs una gran quantitat d'informació i la comprensió d'altres persones. Seras més conscient dels teus sentiments i també dels teus punts de vista; la qual cosa t'ajuda a prendre decisions més educades sobre a a els teus assumptes.

Peixos Hi ha una intensitat increïble en el dia d'avui que pot fer-te córrer a la recerca d'empara. Pots tenir la temptació de dir el que penses i sortir corrents a continuació. La teva confiança personal pot no estar en el seu millor nivell, i pots sentir com si altres persones estiguessin tractant de trobar-te falles. Recorda que estàs vivint aquesta vida per a tu i no per a una altra persona. Decideixes les teves pròpies regles i estableixes les teves pròpies normes.

tracking