Televisió

Són les sèries preferides

Aquestes són les millors sèries de la plataforma de streaming més famosa, Netflix, segons IMDB, la base de dades d’internet relacionada amb el cine

La sèrie més exitosa de Netflix, 'Stranger Things'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Internet està ple de fòrums de crítiques de films, sèries i documentals, però la més famosa amb diferència és IMDB, que rep més de 200 milions de visitants al mes i conté informació referent a més de 3 milions de pel·lícules i sèries. Avui, explicarem el top 10 de les millors sèries de la plataforma de continguts Netflix segons les puntuacions dels crítics d’IMDB.

Creus que hi estaràs d’acord? Comprova-ho tu mateix!

Començant per la plataforma Netflix, tenim la sèrie Bojack Horseman, puntuada amb un 8,7, i tot i ser de dibuixos animats, està molt ancorada a temes profunds com ara la depressió, la drogodependència i la solitud. Trobem al lloc 9 la sèrie anglesa The Crown, que tracta sobre les relacions de la corona anglesa amb la presidència, i sobretot el retrat més complet del regnat d’Isabel II. La maldición de Hill House és tot un drama sobre els traumes familiars convertits en fantasmes i una casa encantada.

Amb un 8,7 tenim House of cards, la història de Frank Underwood (Kevin Spacey), un congressista demòcrata que, després d’un intent frustrat d’accedir a la Secretaria de l’Estat, decideix venjar-se de tots aquells que el van trair. Trobem la sèrie més exitosa de Netflix, Stranger Things, que segueix la vida d’una jove amb poders sobrenaturals anomenada Eleven, protagonitzada per la jove actriu Millie Bobby Brown, i els seus amics. La plataforma Rotten Tomatoes elegia Dark com a millor sèrie, però a IMDB tenien altres plans per a aquesta ficció alemanya. Narcos va ser el primer gran fenomen de Netflix España i amb tres intenses temporades es completa com una de les sèries icona de la plataforma. Per acabar i amb una puntuació de 8,8 tenim la sèrie distòpica Black Mirror, que porta des de l’any 2011 mostrant-nos els perills de la tecnologia i diferents distopies socials. A més, és intensa i innovadora.

tracking