Televisió

Dolor a 'The Marvels'

La seqüela de ‘Capitana Marvel’ està dirigida per Nia DaCosta. La directora ha anunciat que el film abordarà temàtiques difícils però importants, com el trauma.

Dolor a 'The Marvels'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La seqüela de Capitana Marvel de 2019, The Marvels, abordarà temes difícils però importants, segons va revelar la directora, Nia DaCosta, en una entrevista amb Variety. “Puc dir que és una bèstia molt diferent. Però estic obsessionada en com convivim amb el dolor i el trauma, i hi ha alguna cosa d’això a la història.”

El comentari de DaCosta sobre el tractament del trauma en aquesta cinta ha cridat molt l’atenció, ja que aquest mateix punt va ser clau per al desenvolupament de la història del personatge de Monica a WandaVision, la sèrie on a més es va donar a entendre que existirien tensions entre Rambeau i Carol a propòsit de la mort de la seva mare, Maria Rambeau. Un punt que, sens dubte, podria abordar en aquesta nova pel·lícula.

DaCosta està fent història a MCU per ser la primera dona negra, i la més jove –només té 31 anys–, que dirigeix una pel·lícula de Marvel. El seu altre gran projecte, Candyman, arribarà als cinemes el 27 d’agost després de més d’un any de retards a causa de la pandèmia de la Covid-19. La realitzadora ha dirigit i coescrit la pel·lícula juntament amb el director de terror Jordan Peele. La versió de DaCosta se centra en el mateix assassí amb les mans en forma de ganxo, de la pel·lícula del 1992, però parlarà també de la història de violència racista comesa contra la comunitat negra.

El rodatge de The Marvels va començar a principis d’aquest mes i està previst que la pel·lícula arribi a les pantalles el 2022 com a part de la Fase 4 de l’MCU. Ara bé, la creixent amenaça de la variant delta de la Covid-19 podria obligar els estudis a ajornar-ne l’estrena de nou. Veurem què vol dir exactament DaCosta quan afirma que la pel·lícula abordarà temes difícils, però Carol Danvers sembla el personatge perfecte per explorar sentiments de dolor, pèrdua i trauma.

tracking