Televisió

Adeu a 'Hit & Run'

El ‘thriller’ israelià s’acomiada després d’una sola temporada a Netflix. La plataforma l’ha cancel·lat pels mals resultats d’audiència i les males crítiques.

Un fotograma de 'Hit & Run', una altra producció que no renova a Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El 6 d’agost s’estrenava Hit & Run a Netflix, una sèrie de Lior Raz i Avi Issacharoff, el tàndem creatiu darrere de Fauda, un dels grans èxits recents de la televisió israeliana. La història presentava una trama de thriller amb molts números d’enganxar l’audiència. Però les xifres de visionat no devien ser les esperades, perquè Netflix ha cancel·lat la sèrie després de l’emissió d’una sola temporada i deixant el públic a mitges.

La ficció se centrava en Segev Azulai (el propi Lior Raz), un home feliçment casat que veu com la seva dona mor assassinada en un accident de cotxe. En intentar trobar els homicides, el protagonista ha de volar als Estats Units, on s’adonarà que no coneixia tots els secrets de la seva parella.

En aquest projecte, Raz i Issacharoff volien barrejar el thriller i la geopolítica amb la reflexió sobre la pèrdua. Però pel que fa a la crítica, els resultats de Hit & Run no van ser els esperats per tractar-se d’aquests dos productors israelians, i per les dificultats de rodar tant als Estats Units com a Israel. Però això no treu que la cancel·lació és dolorosa per als que sí que van veure els nou episodis de la primera temporada, sobretot perquè van deixar l’espectador amb un final en suspens. Amb aquesta decisió, Hit & Run se suma a Gypsy, Society, Grand Army o Maldita com una de les sèries cancel·lades després d’una sola temporada.

tracking