Televisió

Intriga amb segell gallec

L’equip de ‘Hierro’ comença a rodar a localitzacions de la Corunya un nou ‘thriller’ policial, ‘Rapa’. La nova producció es podrà veure a Movistar+ durant l’any vinent.

Mónica López, Jorge Coira i Javier Cámara durant la presentació de la nova ficció.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

A Movistar+ no li tremola la mà a l’hora de respectar el curs natural de les seves sèries. La Unidad, Mira lo que has hecho o Vida perfecta són alguns dels títols que, malgrat el seu èxit, han finalitzat –o ho faran en el futur pròxim– sense estirar el xiclet més del compte. A aquesta llista també s’hi va sumar Hierro, un dels originals més vistos de la plataforma, aquest mateix any. Afortunadament, en aquest cas el tancament d’una porta ha vingut acompanyat de l’inici d’un altre projecte, Rapa, amb els mateixos responsables.

La nova sèrie de Portocabo per a Movistar+ és un thriller ambientat en un petit poble gallec, per la qual cosa les càmeres s’han traslladat a la regió per sembrar un nou misteri. L’equip de la sèrie ha anunciat la posada en marxa dels enregistraments durant una roda de premsa a Cedeira (la Corunya) que, al costat de Ferrol, serà la localització principal per la qual es mourà el repartiment liderat per Javier Cámara i Mónica López.

El detonant de Rapa és l’assassinat d’una alcaldessa. Uns fets que seran investigats per Maite (López), una sergent de la policia judicial que ha d’esbrinar la identitat del perpetrador del crim i les seves motivacions. En l’altra cara de la mateixa moneda s’hi troba Tomás (Cámara), un professor frustrat al qual Maite haurà de recórrer perquè ha estat l’únic testimoni del succés.

Si després d’aquesta sinopsi queda algun dubte sobre la proposta de Rapa, el seu cocreador Pepe Coira ha resumit amb humor tot el que l’espectador ha de saber ara com ara: “És una sèrie de gent matant gent.” En l’equip creatiu també repeteixen el guionista Fran Araújo, que comparteix les tasques de creador, i el director Jorge Coira. Els tres miraran de repetir l’èxit de Hierro amb una cosa diferent, tot i que emmarcat en el mateix gènere. Els seus sis episodis veuran la llum durant el 2022.

tracking