Televisió

De Navarra a Hollywood

NBC Universal farà una sèrie de l’exitosa novel·la de Dolores Redondo ‘La cara norte del corazón’, publicada el 2019 com a preqüela de la ‘Trilogía del Baztán’.

L'escriptora Dolores Redondo, a Nova Orleans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estudi de Hollywood NBC Universal ha adquirit els drets audiovisuals de l’última novel·la de Dolores Redondo, La cara norte del corazón, per adaptar-la a una sèrie de televisió, segons ha informat l’editorial Destino. L’adaptació serà a càrrec de Heyday Films, que forma part d’NBC Universal International Studios i que ha produït, entre molts altres projectes, totes les pel·lícules de Harry Potter.

Dolores Redondo ha manifestat la seva satisfacció per aquest projecte: “El present i el futur que m’han plantejat des de Hollywood em permet somiar en gran. Sempre he estat conscient de les dificultats tècniques d’adaptar La cara norte del corazón, per desenvolupar-se en un escenari real com Nova Orleans i una catàstrofe com la de l’huracà Katrina”. Però l’autora ha expressat també la tranquil·litat pel fet que la seva novel·la estigui en mans de Heyday i NBCUniversal, que considera “els millors del món i amb capacitat demostrada per aconseguir una gran obra des del punt de vista de producció i d’efectes especials”.

Publicada l’any 2019, la novel·la és la preqüela de la Trilogía del Baztán, un dels grans fenòmens literaris de l’última dècada. I les adaptacions cinematogràfiques de les tres novel·les (El guardián invisible, Legado en los huesos i Ofrenda a la tormenta) van ser les primeres adaptacions del cinema espanyol d’una gran saga literària.

La cara norte del corazón comença l’agost de 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall del Baztán. Una jove Amaia Salazar de 25 anys, sotsinspectora de la policia fForal, participa en un curs d’intercanvi per a agents de l’Europol a l’Acadèmia de l’FBI, als EUA. Una de les proves consisteix a estudiar el cas real d’un assassí en sèrie a qui anomenen “el compositor”, que sempre actua durant grans desastres naturals atacant famílies senceres i seguint una posada en escena gairebé litúrgica. D’aquesta manera, la protagonista es convertirà inesperadament en part de l’equip de la investigació, que els portarà fins a Nova Orleans, en la vigília del pitjor huracà de la seva història, per intentar avançar-se a l’assassí.

tracking