Prediccions del zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui possibles alteracions en el teu ego de manera molt intensa. Apareixeran esdeveniments sobtats paia ajudar-te a posar les coses en perspectiva, o per ajudar-te a posar-te en el teu lloc, si ho desitja. El perill aquí és una tendència a exagerar la teva reacció. Tracta d'acceptar cada situació com una experiència d'aprenentatge que t'ajuda a desenvolupar caràcter i un nivell elevat de consciència.

Taure Tracta de no preocupar-te per xafarderies barats que no tenen importància. Pensa en les coses amb una perspectiva més a llarg termini i assegura't d'estar honrant al teu propi ésser en tot moment. Passa temps tot sol si és que ho necessites avui per poder resoldre les coses en la teva ment. Concentra't més en els temes profunds en comptes de mantenir les coses a un nivell superficial.

Bessons Avui possiblement hagis de jugar el paper de pare o mare. Potser decideixis protegir a algú sota les teves ales. Alguna persona a la feina o escola necessitarà de la teva guia i protecció. Decidiràs oferir incentiu i ajuda perquè aquesta persona segueixi endavant amb la seva vida.

Cranc Avui sentiràs pressió entre endinsar-te en les obligacions professionals i les personals. Potser et demanin que et quedis a treballar fins tard, però tenies importants plans amb els teus éssers estimats. Et sentiràs en conflicte a l'haver de triar el millor per a tu. Tendeixes a deixar que el treball es intrometa en la teva vida casolana massa, així que potser et convingui establir més límits.

Lleó Tracta de no donar res per fet avui, ja que la gent et sorprendrà de moltes maneres. La intensitat de les coses s'anirà incrementant, i els altres poden ser capaços d'arribar a extrems per complir els seus objectius. No sacrifiquis el teu benestar emocional per solucionar-li les coses a una altra persona.

Verge Tracta de no involucrar-te en problemes de cap tipus amb la gent avui. No té sentit estar donant-li voltes a coses que realment no tenen importància. Els temes familiars són d'especial importància per a tu avui, i veuràs que hi ha una força poderosa que lentament s'està produint canvis en aquesta àrea de la teva vida.

Balança Avui et preocuparàs per alguna cosa de la teva feina. No et prenguis les coses a la lleugera, ja que hi ha una intensitat en el dia compartida per tots, i no voldràs que et vegi com una persona haragana. Aquesta és una gran oportunitat per buscar rutes per a alts aprenentatges o promocions en el teu treball.

Escorpí Les teves emocions estaran molt forts avui, i t'adonaràs que altres persones juguen un paper molt important en això. Les coses poden donar un gir de 180º d'un moment a l'altre. No facis res a mitges avui. Veu pel tot o res, i espera el mateix de la gent que t'envolta. La influència de l'alineament astral del dia t'anima a sentir el gran poder a les teves emocions.

Sagitari Aquest és un bon dia per examinar els teus límits. Pots sentir sorgir un poder que et beneficia en les metes de la teva carrera. Aprofita aquesta intensitat emocional que et s'eleva a majors altures. Però recorda que també et pot deixar caure fort sobre el pis fred. Vés amb compte, però no deixis que la por et impedeixi fer les coses que vols fer.

Capricorn Ordres subtils de molt endins teu podrien dominar el teu dia, i està bé. Com més confiïs en la teva veu interior, millor estaràs. Avui hi haurà un gran drama, i tu més que podries deixar-te portar per l'increïble circ que t'envolta. La configuració celestial d'avui et urgeix a mantenir les coses el més sòlides possible en la teva ment abans d'intentar entrar a la ment dels altres.

Aquari Deixa que la teva naturalesa creativa s'apoderi de tu avui. Connecta't amb la nena o el nen que tens a dins i sentir-se lliure de amb tornar boig pintures per pintar amb els dits. Hi ha un sentiment elegant de mantenir les coses simples i innocents. Viu com la princesa o el príncep de el conte de fades que sempre vas somiar ser.

Peixos El teu aparença personal i la manera com et perceben els altres et preocuparan avui més que mai. La clau està en tenir seguretat que estàs constantment projectant una imatge de tu mateix o mateixa que prové directament del teu cor. Incorpora més de les teves creences espirituals i religioses a la teva vida diària.

Àries Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.

Taure Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!

Bessons Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.

Cranc Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Lleó Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.

Verge Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!

Balança Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament

Escorpí Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!

Sagitari Avui voldràs canviar algunes de les teves rutines. Si mantens el mateix pla dia amb dia, tots els dies, aquests hàbits poden arribar a fer-te sentir molèstia. Tracta d'variar una mica les coses. En canvi d'anar a gimnàs després de la feina, surt al córrer durant el matí d'hora. O si sempre treballes fins tard, intenta anar-te a casa més d'hora per passar temps amb els teus éssers estimats.

Capricorn Gràcies a la configuració planetària d'avui, potser decideixis instal·lar un sistema nou en el teu ordinador. O potser t'interessi actualitzar algun altre aspecte tecnològic de la teva vida. Si encara no tens cel·lular, podria ser el moment de comprar un. I si no tens accés a Internet per cable, avui podries informar-te a l'respecte.

Aquari Presta atenció a les teves necessitats nutricionals el dia d'avui. A vegades et dediques tant a la feina, que t'oblides de menjar correctament. Si tens sota el nivell o de sucre en la sang, no ingereixis dolços i cafeïna. Això només et farà sentir pitjor! En canvi, assegura't d'ingerir proteïnes. Presa un batut de llet si és que tens pressa, o compra't un iogurt.

Peixos Avui coneixeràs a una persona que posseeix una energia fresca i poderosa. Sentiràs atracció cap a ella com un imant! Potser comparteixin alguns interessos professionals, així que no tinguis por de parlar amb ella. Però amb les energies celestials que actuen avui, es podria gestar un llaç més romàntic. Potser intercanviïn números de telèfon i facin plans per sopar junts.

tracking