Televisió

'Paella western' a Amazon

La plataforma ja roda la seva nova ficció espanyola, ‘Sin huellas’, una comèdia negra amb tocs de thriller protagonitzada per Carolina Yuste i Camila Sodi.

Les protagonistes de 'Sin huellas', que s'estrenarà al llarg de 2022.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu espanyola Carolina Yuste i la mexicana Camila Sodi seran les protagonistes de Sin huellas, una nova sèrie d’Amazon Prime Video que ja ha començat a rodar-se i que s’estrenarà durant el 2022 a la plataforma. Es tracta d’un paella western que barreja humor, acció, un repartiment divers i el contrast entre desèrtic i de platja de la ciutat d’Alacant. Aquesta comèdia negra amb elements de thriller narra les desventures de dues dones de la neteja que es veuen implicades en un embolic. Completen el repartiment Silvia Alonso, Borja Luna, Álex Gadea, Adrian Grösser, Adriana Torrebejano, Leonardo Ortizgris i Pastora Vega.

“Aquest projecte em va enganxar tant per l’eix principal com per les subtrames, que van generant tot un discurs”, ha afirmat Carolina Yuste. Per a la mexicana, que ha participat en produccions com Luis Miguel: la serie o films com El exorcismo de Carmen Farias, aquesta és la seva primera experiènica professional a Espanya.

Georgia Brown, cap d’Amazon Originals a la UE, ha assegurat que la història de Sin huellas reclama “diversitat i empoderament”, una cosa que aporten tant les protagonistes com la resta de l’elenc.

Desi (Yuste) i Cata (Sodi), són dues dones de la neteja que perden la feina de la nit al dia i que, a l’espera d’un miracle, reben una trucada per netejar la mansió dels Roselló, una de les famílies més poderoses d’Alacant, segons la sinopsi. Tot va bé fins que es troben el cadàver d’una dona i es converteixen en objecte de persecució de la policia, d’uns sicaris russos, d’una família de milionaris i d’un “exmarit amb mariachis”.

La sèrie, que constarà de vuit episodis de 40 minuts, és una producció de Zeta Studios, amb Eneko Gutiérrez com a productor executiu i Carlos de Pando i Sara Antuña com a showrunners.

tracking