Andreu Buenafuente en un moment de 'Late Motiv'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Acaba una era a Movistar+. El febrer del 2016, la plataforma de Telefónica inaugurava #0, el seu canal dedicat en bona part a la producció d’entreteniment original, que tenia en Late Motiv, el salt d’Andreu Buenafuente als canals pagament, un dels seus majors reclams. No obstant això, l’etapa del presentador català al capdavant del format nocturn ha arribat a la seva fi, ja que el fundador del Terrat ha decidit no renovar el seu contracte amb Movistar+.

La informació avançada pel portal Bluper indicava que Buenafuente deixaria vèncer la seva vinculació amb Telefónica, en el que suposaria el desenllaç de Late Motiv a final d’aquest mateix any. Davant aquesta informació, Movistar+ ha decidit fer oficial la fi de la seva vinculació amb el veterà humorista... almenys pel que fa a aquest programa nocturn. En aquest sentit, cal destacar que l’última emissió de Late Motiv tindrà lloc el 23 de desembre.

Una vegada superada aquesta data, la intenció de Buenafuente és assumir “nous reptes i projectes”, com assenyala el comunicat compartit per Movistar+. Entre aquests plans de futur s’inclourien col·laboracions amb la pròpia plataforma de Telefónica, per la qual cosa la connexió entre totes dues parts es mantindrà viva, encara que no s’ha especificat si el de Reus tornarà a posar-se davant les càmeres o si exercirà tasques de producció.

Segons Bluper, el desig de Buenafuente seria tirar endavant un projecte de ficció que podria recalar a Movistar+. No obstant això, tot està supeditat a la decisió que prengui l’humorista, que, en el cas de vincular-se amb una altra plataforma, podria mudar-s’hi completament per provar nous desafiaments.

'AND JUST LIKE THAT' EL 9 DE DESEMBRE

Pràcticament des del llançament d’HBO Max, la plataforma de streaming ha volgut associar la seva marca a un projecte concret i molt esperat per part de subscriptors potencials. Sumant-se al profitós mercat de la nostàlgia, el servei de WarnerMedia va posar en marxa fa temps un revival de Sexo en Nova York, que s’ha estat rodant durant els últims mesos amb l’objectiu de poder estrenar-se abans de final d’any. L’equip liderat per Michael Patrick King, tornant com a showrunner, ho ha aconseguit: la nova temporada, amb el títol And Just Like That, arribarà a HBO Max el 9 de desembre. Així ho ha confirmat la plataforma, que paral·lelament ha publicat un primer teaser on es poden veure les protagonistes. Sarah Jessica Parker com Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon com Miranda Hobbes i Kristin Davis com Charlotte York encapçalaran aquesta nova tanda de deu episodis, però no ho farà un altre personatge fonamental com el que interpretava Kim Cattrall (Samantha): les constants discussions amb Parker han impedit que l’actriu s’apunti al revival, i de fet fa poc va confirmar la seva vinculació a How I met your father, interpretant la veu en off de la protagonista.

And Just Like That

tracking