Televisió

El calamar dona joc

El creador d’‘El juego del calamar’ apunta en una entrevista una possible tercera temporada. Les negociacions amb Netflix finalitzaran “en un futur pròxim”.

Netflix no vol deixar escapar el filó d''El juego del calamar'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Hwang Dong-hyuk, el guionista i director de la sèrie sud-coreana d’èxit El juego del calamar (Squid game), ha assegurat que no tan sols està negociant la possibilitat de fer una segona temporada, sinó també una tercera. En una entrevista realitzada amb la cadena de radiotelevisió pública del seu país KBS, Hwang va dir que ja està parlant amb Netflix sobre “una segona i tercera temporada” de la sèrie. Així mateix, el realitzador va avançar que està previst que les converses concloguin “en un futur pròxim”.

Aquesta és la primera vegada que el creador de la ficció distòpica –que ja havia parlat de la possibilitat de fer una segona temporada quan la sèrie va batre tots els rècords d’audiència a la plataforma– apunta explícitament la possibilitat de dur a terme un tercer lliurament de la seva reeixida producció.

Hwang, de 50 anys, va afegir que la segona temporada se centraria de nou en Seong Gi-hun, el protagonista interpretat per Lee Jung-jae, que lluita al costat de centenars de persones endeutades per aconseguir el premi de 45.600 milions de wons (uns 39 milions de dòlars) en un macabre concurs, una competició a mort per endur-se els diners.

Estrenada el mes de setembre passat, El juego del calamar es va convertir sense que ningú s’ho esperés en la sèrie més vista de Netflix, la qual cosa li ha valgut ser nominada als Estats Units per a premis com els Gotham o els Globus d’Or.

'RESIDENT ALIEN' TORNA EL 28 DE FEBRER

El sentit de l’humor més extraterrestre és a punt de tornar a irrompre a SyFy. Després de sorprendre amb una primera temporada que va despertar una reacció àmpliament positiva, Resident Alien va ser renovada a la primavera. Fruit d’aquest àgil encàrrec, el segon lliurament d’aquesta adaptació dels còmics de Dark Horse té previst el retorn als Estats Units a principi d’any. A Andorra no haurem d’esperar gaire més per tornar a riure amb ella. Aquesta segona temporada s’estrenarà el 28 de febrer al canal SyFy, com ha confirmat la cadena a través d’un comunicat de premsa. L’arrencada de la nova tanda de capítols s’emetrà a les 22 hores. Entre les incògnites que va deixar la primera temporada hi ha el destí del polissó Max o el futur del vincle entre Asta i la seva allunyada filla Jay, sense oblidar els esforços de Harry per adaptar-se a la realitat humana. Fronts oberts que no deixaran de créixer.

'Resident Alien' torna el 28 de febrer

tracking